ZNANSTVENICA KATERINA

PUTINOVA KĆI DALA INTERVJU PAR DANA NAKON RAZVODA OD NAJMLAĐEG MILIJARDERA Njezin bivši suprug ekspresno se oženio ljubavnicom...

 
Katerina Vladimirovna Tihonova
 Screenshot

Katerina Vladimirovna Tihonova (32), kći ruskog predsjednika Vladimira Putina, nedavno je gostovala na ruskoj televiziji Rossya 1, i to svega nekoliko dana nakon što je potvrđeno da se razvodi od čovjeka kojega zovu "najmlađim ruskim milijarderom", piše srpski Blic.

Naime, Tihonova, inače profesionalna plesačica, koja iznimno rijetko istupa u javnosti, razvela se od tajkuna Kirila Šamalova (36), s kojim je bila u braku od 2013., a u međuvremenu su se pojavile i glasine kako se on ponovno oženio svojom bivšom ljubavnicom Žanom Volkovom, koja je svojem djevojačkom prezimenu u osobnim dokumentima odmah dodala i prezime Šamalova. Tajkun Šamalov poznat je po tome što mu je Zapad uveo sankcije.

Tihonova je u ekskluzivnom TV intervjuu predstavljena kao zamjenica direktora Instituta za matematičko istraživanje kompleksnih sistema na Moskovskom državnom sveučilištu, a govorila je o znanstvenim istraživanjima te napretku u tehnologiji čiji je cilj kontrola električnih impulsa u mozgu, prenio je Blic.

Tihonova inače koristi majčino djevojačko prezime, a ima i sestru Mariju Putinu, čiji je privatni život također vrlo tajnovit i o njemu se ne zna gotovo ništa. Osim što je uspješna znanstvenica, Katerina je u rodnoj Rusiji poznata i kao viceprvakinja u sportskom/akrobatskom plesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 21:38