VIRALAN HIT

Putnik stavio kameru na svoj kovčeg pa snimio što se zapravo događa s vašom prtljagom na aerodromu

Tako šokantno i razotkrivajuće! Ovo mora da je bila jako zabavna avantura, nizali su se komentari ispod videa Thomasa Millera

Prtljaga u zračnoj luci

 Screenshot/TikTok

Kreator sadržaja i redoviti putnik, Thomas Miller, koji živi u Velikoj Britaniji, otkrio je što se zapravo događa s vašom prtljagom nakon što je predate na sigurnosnu provjeru u zračnoj luci.

Video koji je objavio na TikToku postao je apsolutni hit s više od 16,1 milijuna pregleda, a Thomas ga je snimio nakon što je svoju torbu, a prije prijave na aerodromu, stavio kameru.

Gledatelji su mogli vidjeti kako njegov kovčeg prolazi kroz pokretnu vrpcu, nekoliko puta se zaokreće i zatim prolazi pokraj člana posade. Konačno, kovčeg se stavlja kraj druge prtljage i spreman je za ukrcaj u avion te odnošenje na odredište.

Daily Mail piše kako više od 100.000 kofera prođe kroz zračne luke svaki dan.

Alternative Airlines, internetska stranica koja putnicima pomaže rezervirati letove s bilo kojeg mjesta u svijetu, potvrdila je točnost Thomasove snimke detaljizirajući što se sve događa nakon što u zračnoj luci predate svoju prtljagu.

- Nakon prijave, vaš kovčeg stavlja se na pokretnu traku. Ovisno o zračnoj luci iz koje polijećete, on će zatim stići do ureda za sortiranje, gdje će ih ‘roboti ili osoblje‘ organizirati u odgovarajući zrakoplov. Tijekom putovanja vaša torba bit će pregledana i na sigurnosnoj kontrolnoj točki, što je slično postupku u kojem se vaša ručna prtljaga skenira rendgenskim aparatom kako bi se utvrdilo ima li unutra sumnjivih predmeta.

Prtljaga se zatim premješta u zrakoplov, a posao agenata na rampi zračne luke je da osiguraju da vaša torba uđe u pravi avion. Nakon što sletite na svoje odredište, vaš će se kovčeg iskrcati iz aviona i premjestiti na terminal, a zatim na pokretne trake za vraćanje prtljage, gdje ih možete pokupiti - objasnili su iz Alternative Airlinesa.

- Ne znam što sam očekivala, ali znam da sam očekivala više. Želio sam više drame! Tako šokantno i razotkrivajuće! Ovo mora da je bila jako zabavna avantura! - nizali su se komentari ispod Thomasova videa, a neki korisnici TikToka čak su se pitali je li uopće zakonito staviti kameru na torbu i snimati proces obrade prtljage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:21