JP MORGAN CHASE

Rad na daljinu neprikladan je za mlade i željne napretka, vraćat ćemo ih u ured već ovog mjeseca!

Šef JPMorgan Chasea primijetio je da nisu svi zaposlenici oduševljeni planovima za povratak u ured, ali ‘takav je život‘
Ilustracija
 -/Wavebreak/Profimedia

Rad na daljinu nije prikladan za mlade, kao ni one koji teže napretku i razvoju, rekao je izvršni direktor bankarske grupe JPMorgan Chase Jamie Dimon na skupu izvršnih direktora koji je u New Yorku održao The Wall Street Journal.

"Taj format nije dobar za one koji žele napredovati, ne promiče spontano rađanje ideja ni korporativnu kulturu", rekao je Dimon.

Dodao je da, s obzirom na smanjenje ograničenja zbog koronavirusa u New Yorku, namjerava početi vraćati namještenike u ured od 17. svibnja i to isprva nekoliko dana u tjednu.

"U rujnu ili listopadu, po mom mišljenju, sve će biti kao prije i svi će biti sretni s tim", ocijenio je.

Šef JPMorgan Chasea primijetio je da nisu svi zaposlenici oduševljeni planovima za povratak u ured, ali, prema njegovim riječima, "takav je život".

Vjeruje da će banka biti uspješnija ako se vrati na puno radno vrijeme.

U ponedjeljak je guverner New Yorka Andrew Cuomo najavio da će državna ograničenja na broj ljudi u prostorijama ili na događajima biti ukinuta 19. svibnja. Iznimke su velika sportska borilišta. To zapravo znači priliku za povratak na oblik rada koji je postojao prije pandemije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. veljača 2024 14:48