HIGH TECH ZABAVA

RAZOTKRIVENE RAZUZDANE SEKSUALNE ORGIJE NAJVEĆIH TEHNOLOŠKIH MOĆNIKA Njihovi vikend tulumi obiluju drogom i ženama koje im ne smiju reći ne

 Ilustracija/Profimedia, imageBROKER

Muška elita Silicijske doline poznata je po redovitom priređivanju ekstravagantnih seksualnih zabava s obiljem droge i žena, otkrili su upućeni sugovornici novinarki uglednog Bloomberga Emily Chang. Nakon dvije godine istraživanja, ona će uskoro objaviti knjigu koja se bavi upravo razotkrivanjem razuzdanog načina života tehnoloških moćnika.

Prema dijelovima knjige objavljenima u magazinu Vanity Fair, višednevne orgije u kojima sudjeluju high-tech poduzetnici i investitori javna su tajna tehnološke elite, iako većina izvan Silicijske doline o tome nema pojma.

Knjiga 'Brotopia: Breaking Up the Boys' Club of Silicon Valley' temelji se na svjedočenjima nekoliko desetaka osoba koje su, većinom anonimno, progovorile o stvarima koje su doživjele na tim zabavama.

Gotovo uvijek neizostavan dio zabave čini konzumiranje droge MDMA, koja se često poslužuje u obliku tabletica s logotipom neke od velikih tehnoloških kompanija. No, prije nego što se uzvanici nadrogiraju, večer započinje klasično - uz večeru i piće, da bi do konca završila seksom, ponekad u grupama po troje. Organizatori se uvijek pritom trude da na takvim zabavama bude barem dvostruko više žena od muškaraca.

Uzvanici se o mjestu i vremenu zabave obavještavaju usmeno, ili putem Facebooka, Snapchata i sličnih aplikacija, a lokacije razuzdanih orgija su posvuda - po različitim vilama u okolici San Francisca, dvorcima u dolini Napa, kućama na plaži u Malibuu, pa čak i na jahtama u Ibizi.

Emily Chang otkriva da čak ima gostiju koji na takve zabave dolaze sa svojim suprugama, jer su "otvoreni brakovi" navodno sve učestalija pojava u tehnološkim krugovima.

No, mnoge žene u Silicijskoj dolini nađu se u nevolji ukoliko ih pozovu na jednu od takvih zabava.

- Ukoliko sudjelujete u tim seksualnim zabavama, nemojte pomišljati da ćete ikada pokrenuti svoju kompaniju ili da će netko investirati u vaš projekt. Ta se vrata zatvore. No, ukoliko ne sudjelujete, isključe vas tako da ste u nevolji što god učinili, efektno je sažela nezavidan položaj poduzetnica u high-tech industriji, jedna od sugovornica u knjizi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:36