OTKRIĆE FBI-a

Razriješen slučaj koji je pratio cijeli svijet: Zaručnik u bilježnici priznao da je ubio Gabby Petito

Brian Laundrie priznao je svoju odgovornost za ubojstvo u bilježnici koja je pronađena u blizini njegova tijela

Brian Laundrie i Gabby Petito

 Facebook

Nakon što je svijet šokirala vijest o smrti 22-godišnje američke blogerice Gabby Petito, koja je sa svojim zaručnikom, 23-godišnjim Brianom Laundriejem odlučila kombijem posjetiti nacionalne parkove na zapadu Sjedinjenih Američkih Država te svoj put dokumentirati na društvenim mrežama, sada su se pojavile nove informacije vezane za njezinu smrt.

Brian Laundrie priznao je svoju odgovornost za ubojstvo Gabby Petito u bilježnici koja je pronađena u blizini njegova tijela, otkrio je FBI, a prenosi Daily Mail.

Bilježnica je pronađena pored njegovog tijela u parku na Floridi, gdje je pronađen mrtav u listopadu prošle godine. Bio je u bijegu od početka rujna, odnosno otkako je ona pronađena mrtva.

FBI je sada rekao da zatvara istragu o Gabbynoj smrti nakon što je pronađeno Laundriejevo priznanje, ali nije otkriveno što točno piše u pronađenoj bilježnici.

"Pregledom bilježnice otkrivene su pisane izjave gospodina Laundriea, koji u njima preuzima odgovornost za smrt gospođe Petito", izvijestio je FBI.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. veljača 2024 16:49