OPSADA ZBOG DERNEKA

Razularena svadba sina Vučićeva špijuna: ‘Zlatnom tatinom sinu‘ pjevala Brena, osiguranje teroriziralo mještane

Zbog vjenčanja Milana Gašića blokirano je bilo cijelo naselje, a mještani su navodno morali i skinuti osmrtnice s kuća
Svadba Milana Gašića
 Instagram/screenshot

Šef srpske tajne službe BIA-e, bivši ministar obrane i desna ruka srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, Bratislav Gašić, oženio je sina, a o razularenoj svadbi bruji cijela Srbija.

Kako javlja Nova.rs, svadba Milana Gašića održala se u Kruševcu, u poznatom lokalnom restoranu u naselju Bagdala, a cijeli kvart bio je pod opsadom teškog osiguranja koje je organizirao njegov otac.

image
Vjenčanje Milana Gašića
Instagram/screenshot

Goste su zabavljali neki od najpoznatijih srpskih pjevača, među njima i Lepa Brena, Radiša Trajković Đani i Ana Bekuta, a za svirku je bio zadužen orkestar harmonikaša Ace Sofronijevića.

image
Vjenčanje Milana Gašića
Instagram/Screenshit

Kako Nova.rs doznaje, na svadbi je bilo angažirano čak 50 konobara, a u naselju Bagdala bilo je opsadno stanje.

Prema riječima mještana, kretanje onih koji nisu bili gosti svadbe bilo je strogo ograničeno, a gotovo cijelo naselje bilo je pokriveno osiguranjem.

image
Ana Bekuta pjevala je na vjenčanju
Instagram/Screenshot

Na društvenim mrežama pojavilo se i nekoliko snimki sa svadbe, a na jednoj od njih vidi se kako Lepa Brena pjeva svoj hit 'Bato, Bato' dok grli Bratislava Gašića, koji je svojedobno morao napustiti ministarsku poziciju zbog primitivnog vrijeđanja novinarki da bi ga Vučić brzo rehabilitirao kao svog glavnog špijuna.

Kako su neki mještani ispričali za Novu.rs, stanovnici naselja Bagdala morali su s kuća skinuti i osmrtnice preminulih članova, valjda kako se netko od gostiju ne bi uznemirio.

Gašić mlađi oženio je dugogodišnju djevojku Milenu, a dan ranije njihova nedavno rođenog sina krstio je srpski patrijarh Porfirije.

Iz Zvezde otišao u suzama

Milan Gašić je rođen 1993. godine i trenutno je kapetan kruševačkog nogometnog kluba Trajal, ali i sportski direktor kluba. Sanjao je da će biti nogometaš, ali nije mu uspjelo zaigrati za Crvenu zvezdu, iako je bio doveden u svlačionicu prvog tima.

Bilo je to 2014. godine, poslije njegovih nogometnih početaka u nizu manjih klubova. Navijači su tada napisali grafit na zidu ispred Marakane s porukom "stranačka deca leteće na keca", piše Nova.rs.

Bratislav Gašić je tada bio gradonačelnik Kruševca, a Slaviša Stojanović je kao trener u svlačionici dobio nezvanog gosta, za kojeg nitko od novinara, snimatelja i reportera nije znao ni kako se zove.

Nitko nije ni priopćio tko je došao, tek kasnije se ustanovilo da je to Milan Gašić. U korupcijskim aferama ogrezli smijenjeni šef srpskog nogometnog saveza Slaviša Kokeza je tada bio čelnik Zvezde i priopćio je da „nije ni čuo za njega jer nije bio u zemlji“. Bivši nogometaš Dragan Džajić je rekao da je Gašić došao na probu, a Slaviša Stojanović da mu je rečeno da isproba tog igrača.

Na kraju, pod pritiskom javnosti, Gašić je otišao iz Zvezde u suzama, a otac Bratislav održao je improviziranu konferenciju za medije ispred Marakane.

- Istina je da sam se prije dva mjeseca vidio s Nebojšom Čovićem i predložio mu da Milan dođe na probu. Tako smo se dogovorili. Nismo tražili ni dinara, ni stanarinu, samo probu. Moram zaštititi sina, jer je ovo dobilo sasvim drugačiju konotaciju. Političku. On je bio reprezentativac, prošao je sve kategorije Napretka. I odmah da kažem da Aleksandar Vučić s ovim nema ništa, a u javnosti se provlači da bi sve što dolazi iz Srpske napredne stranke trebalo uništiti, rekao je tada Bratislav Gašić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2022 08:59