HIT VIDEO

Republikanka se žestoko osramotila, smije joj se cijeli svijet: ‘Prati nas gazpacho policija!‘

Marjorie Taylor Greene pobrkala je nacističku tajnu policiju s hladnom juhom od rajčice i postala trenutni hit na Twitteru

Marjorie Taylor Greene i gazpacho

 Natasha Breen/Alamy/Alamy/

Zastupnica američke Republikanske stranke, Marjorie Taylor Greene, ismijana je na društvenim mrežama nakon što je objavljen video iz kojeg je vidljivo da Green brka nacističku tajnu policiju s ohlađenom juhom od rajčice, piše Independent.

Republikanska zastupnica iz Georgije u videu prvo zatvor u Washingtonu naziva 'gulag DC', a zatim se žali na 'gazpacho policiju Nancy Pelosi' koja, navodno, špijunira članove Kongresa.

Taylor Greene je, naravno, željela reći 'Gestapo' - tajna policija nacističke Njemačke - dok je 'gazpacho' španjolska hladna juha na bazi povrća.

Nije trebalo dugo čekati da zastupničina omaška (ili posvemašnje neznanje) postane pravi hit na društvenim mrežama.

Matt Fuller iz Daily Beasta napisao je na Twitteru: 'Policija Gazpacho: Osvježavajuća i najispunjenija agencija za provođenje zakona.'

Bivša savjetnica Mikea Pencea, Alyssa Farah Griffin, objavila je: 'Hvala Bogu da su moji ugostitelji znali razliku između gazpacha i Gestapa. U protivnom je to moglo postati jako čudno.'

'Draga Marjorie Taylor Greene, nema juhe za tebe!', napisala je na Twitteru jedna osoba, aludirajući na legendarni lik iz Seinfelda, 'Soup Nazija'.

Odvjetnik Akiva Cohen napisao je: 'Pridružujem joj se u borbi protiv gazpacho policije i njihovih kolaboracionističkih saveznika iz Vichyssoisea.' (vichyssoise je gusta juha od poriluka i krumpira)

'Čekaj, gulag... ili gulaš? Bolje provjeri s gazpacho policijom', objavio je The Maddow Blog.

'Sljedeći: Bouillabassi Stasi', objavio je na Twitteru Robert George iz Bloomberga, aludirajući na vrstu ribljeg paprikaša.

Glumac Josh Malina ironično je prokomentirao: 'Glupost je, kao i osveta, jelo koje se najbolje poslužuje hladno.'

Inače, Taylor Greene, poznata po vjerovanju i širenju teorija zavjere o izborima 2020. godine, covidu i drugim pitanjima, nedavno je privremeno suspendirana s Facebooka, a korištenje Twittera joj je trajno zabranjeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:34