‘PUSTITE ME NA MIRU!‘

Ribar pronašao golog tipa na plaži, on buncao o Bogu pa priznao: ‘Ne sjećam se zadnja dva dana‘

Uspaničeni policajci pokušavali su mu pomoći, no on je stajao gol i protestirao, govoreći im da želi meditirati

Pijani Britanac pronađen gol na plaži na Tajlandu

 Viralpress/Viral Press/Profimedia

Pijani britanski turist pronađen je kao od majke rođen na jednoj tajlandskoj plaži nakon ‘cijelonoćnog rođendanskog partijanja‘, a policajcima koji su ga pronašli rekao je da se ne sjeća što se događalo prethodna dva dana.

Britanac je navodno ostao budan cijelu noć te je uživao u pivu i marihuani, koja je legalna u toj zemlji, povodom svog tridesetog rođendana. Na Tajland je stigao kao gost na jednom vjenčanju, no ubrzo se sve pretvorilo u scenu dostojne drugog nastavka filma ‘Mamurluk‘.

Šokirani mještani otoka Koph Samui primijetili su ga sljedećeg jutra kako tetura plažom i pjeva ‘nogometne pjesme‘. Zaprepašteno su gledali kako vesla, a onda je otplivao od obale u nepoznato.

Ljubazni ribari pokušali su pomoći Britancu koji je navodno postao agresivan. Vikao im je ‘Idite i pronađite Boga‘ dok su ga mještani izvlačili na obalu. Uspaničeni policajci također su stigli na mjesto događaja te ga pokušavali izvući iz mora, no on je stajao gol i protestirao, govoreći im da želi meditirati.

Kada su mu rekli da se ‘vrati u svoj hotel, istušira i zatim vrati svojoj meditaciji‘, Britanac je to oštro odbio, inzistirajući na tome da se samo ‘želi opustiti i meditirati‘.

image

Pijani Britanac pronađen gol na plaži na Tajlandu

Profimedia

"Da, razumijem, ali ovo nije pravo vrijeme za to. Imate 12 policajaca oko sebe", odgovorio mu je jedan prevoditelj koji se zatekao na plaži.

"Ne, ne vraćam se. Pustite me da se sam brinem o povratku i pustite me da se opuštam. Došao sam ovdje na vjenčanje", odgovorio je tvrdoglavi Britanac, kojeg su na kraju odveli u lokalnu policijsku postaju gdje je podvrgnut testu na droge, koji je bio negativan.

Na kraju je kažnjen zbog kršenja javnog reda i mira, ali će mu biti dopušteno da se vrati u Ujedinjeno Kraljevstvo kada završi godišnji odmor. U njegovu hotelu pronađeno je nekoliko paketića marihuane, ali policija po tom pitanju nije ništa učinila jer je ona nedavno legalizirana.

image

Pijani Britanac pronađen gol na plaži na Tajlandu

Viralpress/Viral Press/Profimedia

Ribar koji je spasio golog Britanca također je rekao da neće podići optužnicu za navodni napad.

"Vidio sam turista u moru kako se bori da se ne utopi pa sam se zabrinuo. Pokušao sam mu pomoći da uđe u čamac, ali je bio agresivan. Ne želim da bude kažnjen. Laknulo mi je što je sada na sigurnom. Možda je previše popio i bilo mu je prevruće pa se počeo ludo ponašati, ali mislim da je dobra osoba", rekao je ribar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. srpanj 2024 09:25