SUĐENJE NOGOMETAŠIMA

RIBERYJU I BENZEMI PRIJETI ZATVOR Zahia ih brani: 'Nisu znali da sam maloljetna kad su mi platili za seks'

PARIZ - Zahia Dehar, nekadašnja maloljetna prostitutka zbog koje su poznati francuski Nogometaši Franck Ribery i Karim Benzema završili na sudu, danas je na otvaranju suđenja u Parizu izjavila kako se više ne osjeća kao žrtva.

Dehar je povukla svoju građansku tužbu protiv oba nogometaša, i priznala da niti jedan od dvojice muškaraca nije znao koliko je imala godina kada su joj platili za seks.

Nakon izbijanja skandala, Dehar je postala jedna od najpoznatijih osoba u Francuskoj i danas, s 20 godina, već iza sebe ima karijeru zvijezde reality emisija, autorsku liniju donjeg rublja, te je muza slavnom modnom dizajneru Karlu Lagerfeldu.

Zahia je otvorila svoj butik s donjim rubljem prošle godine

Prostitucija je u Francuskoj legalna, ali samo ako svi sudionici imaju više od 18 godina. Zahia je imala samo 17 kada su joj 2009. platili let od Pariza do Münchena kao ‘poklon’ za Riberyjev 26. rođendan.

Ribery je na sudu priznao da je spavao s njom, no tvrdi kako je novac koji joj je dao - oko 800 eura - bio samo za put, hranu i hotel.

Benzema je navodno platio oko 500 eura u svibnju 2008., nakon dodjele nagrada francuske zajednice profiesionalnih nogometaša, dok je imala samo 16 godina. No, Benzema ne priznaje kako se išta dogodilo između njega i Dehar.

Ribery i Benzema, ukoliko ih sud proglasi krivim, mogli bi biti osuđeni na do tri godine zatvora. Očekuje se da će suđenje trajati do četvrtka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:43