POLASKAN JE

ROCKY U VLADI: SYLVESTER STALLONE ULAZI U TRUMPOV TIM? Donald mu navodno nudi utjecajnu poziciju, ali glumac ima još bolji prijedlog

Sylvester Stallone i Donald Trump
 Eddie Keogh / Lucas Jackson / Reuters

Poznati američki glumac Sylvester Stallone rekao je da se osjeća "polaskanim" glasinama da će mu Donald Trump ponuditi visoku poziciju u Nacionalnoj zakladi za umjetnost, utjecajnoj federalnoj agenciji SAD-a.

Ovu informaciju je prošli tjedan objavilo nekoliko medija, među njima i Independent, a Stallone je tim povodom dao izjavu u kojoj kaže da je "nevjerojatno polaskan sugestijom da bude uključen u Nacionalnu zakladu za umjetnost", piše BBC. No, Stallone je dodao da se prije vidi u jednoj drugoj ulozi:

- Mislim da bi bih bio efektivniji u poslu u kojem bih skrenuo pozornost javnosti na ratne veterane i njihovu potragu za dobrim poslom, prikladnim smještajem i financijskoj pomoći koju ti heroji zaslužuju - stoji u izjavi 71-godišnjeg glumca poznatog po filmskim serijalima Rocky i Rambo (koji se u svojem prvom i najboljem filmu bavi nevoljama vijetnamskog veterana na povratku iz rata).

Osim što je poznat kao glumac i redatelj, Stallone je također plodan umjetnik koji je naslikao nekoliko stotina umjetničkih dijela te održao nekoliko izložbi, između ostalog u francuskoj Nici i ruskom Sankt Petersburgu. Svojedobno je čak izjavio kako smatra da je "mnogo bolji slikar nego glumac".

Za svojeg budućeg predsjednika i potencijalnog šefa Trumpa je pak u intervjuu za Variety rekao:

- Volim Donalda Trumpa. On je poput velikih likova iz Dickensovih knjiga!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:21