StoryEditor
HOROR U TEKSASU

Roditelji napustili osmero djece, dječaka (2) vezali lancem u dvorištu

Ilustracija
 REUTERS

SAN ANTONIO - Policija u američkoj saveznoj državi Teksas spasila je osmero djece od stravičnog zlostavljanja, među njima i dvogodišnjaka koji je vezan lancem i ostavljen u dvorištu, javlja BBC.

Policija je izašla na teren nakon prijave susjeda, koji je dispečeru javio kako je čuo dijete kako jako dugo plače.

Službenici lokalne policije pronašli su dvogodišnjaka u vrtu, te trogodišnju djevojčicu vezanu za vanjska vrata povodcem za pse. U kući su pronašli još šestero djece, starosti od deset mjeseci do 13 godina.

Kada su se roditelji šestero djece kasnije popodne vratili kući, policajci su ih smjesta uhitili.

- Nazvati ovo stravičnim bilo bi preblago, rekao je glasnogovornik šerifovog ureda James Keith.

- Da nije bilo naših djelatnika i poziva koji nas je obavijestio, znamo da bi ishod ovog slučaja bio još i gori.

Trogodišnja djevojčica imala je prijelom ruke, te je zaprimljena u lokalnu bolnicu. Djeca su predana na skrb socijalnoj službi. Policija sada traga za roditeljima preostalih dvoje djece.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2020 22:32