LJUBAV NE BIRA SREDSTVA

ROMEO NOVOG DOBA Tinejdžer očajnički htio vidjeti bivšu djevojku koja je završila ia rešetaka pa se polugol popeo na zatvorski zid

 
 Ilustracija / Chris Parypa / Alamy / Profimedia

Tinejdžer u dobi od 18 godina popeo se na četiri metra visok zatvorski zid kako bi vidio svoju neprežaljenu ljubav - djevojku koja ga je netom prije nego što je završila iza rešetaka ostavila i očito mu slomila srce.

Kako prenosi BBC, 18-godišnjak se preko ulične svjetiljke uzverao na zid, a u "pohod" je krenuo polugol - vjerojatno jer je zaključio da bi mu odjeća mogla zapinjati za bodljikavu žicu.

Nakon njegova suludog pothvata, vlasti na sjeveru Njemačke i spornu uličnu lampu odlučile su omotati bodljikavom žicom kako se ne bi ponovio sličan scenarij.

S obzirom da je zaljubljeni tinejdžer, kojeg su odmah prozvali njemačkim Romeom, odbijao sići sa zatvorskog zida, morali su intervenirati i vatrogasci - naime, spustili su ga pomoću ljestava.

- Očajnički je htio razgovarati s bivšom djevojkom, također 18-godišnjakinjom, i nagovoriti je da se predomisli i da mu još jednu šansu. Uspio je doći do njezina prozora na prvom katu - izjavila je glasnogovornica zatvora za mlade.

I dalje se ne zna zašto mladić jednostavno nije rezervirao posjet zatvoru, a sad bi svog zbog svog nepromišljenog ponašanja mogao zaraditi i kaznenu prijavu.

Njemački mediji nisu iznijeli detalje o 18-godišnjoj prijestupnici koja je završila u zatvoru, a nije poznato ni je li svom nesuđenom Romeu na kraju ipak dala drugu šansu ili ga je opet odbila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:33