POZNATI INFLUENCER

Rugao se Greti pa završio u lisicama, Šveđanka likuje: ‘Evo što se dogodi kada ne recikliraš kutije od pizze‘

Nakon jedne minute video odgovora greti stižu mu dvije kutije pizze naručene iz rumunjskog restorana Jerry‘s Pizza

Andrew Tate i kutije od pizze

 Profimedia

Kontroverzni influencer Andrew Tate (36) uhićen je u policijskoj akciji pod sumnjom da je zajedno s bratom Tristanom i dvojicom rumunjskih državljana sudjelovao u trgovini ljudi.

Andrewa i Tristana policajci su odveli u lisicama iz njihove luksuzne vile, a tereti ih se i da su iskorištavali žene za snimanje pornografskih videa.

Britanski državljanin, rodom iz Chicaga, pod istragom je policije od travnja, a ljeto je među ostalim proveo i na hrvatskoj obali, u Splitu i na Hvaru. Zadnja tri dana svijet je obišla njegova prepiska s poznatom klimatskom aktivisticom Gretom Thunberg, a korisnici Twitter tvrde da je upravo taj događaj doveo do uhićenja notornog influencera poznatog po izjavi da su "žene odgovorne za seksualno zlostavljanje".

Naime, sve je počelo kada je Tate zamolio klimatsku aktivisticu Thunberg da mu ponudi rješenje kako smanjiti emisiju ugljikovog dioksida iz zavidne kolekcije njegovih luksuznih automobila.

- Ovo je samo početak. Molim te, daj mi svoju e-mail adresu kako bih ti mogao poslati potpuni popis svoje kolekcije automobila i njihovih velikih emisija ugljikovog dioksida - dodao je. Mlada Šveđanka mu je ostavila urnebesni odgovor. Ostavila mu je e-mail adresu na koju se može javiti u sklopu razgovora o emisijama ugljikovog dioksida.

- Pošalji mi e-mail na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - ispalila je neočekivano Greta, sugerirajući Tateu da ima maleni penis i neka si "pronađe život". Unutar prvog sata nakon objave, Gretin je komentar lajkalo preko 100 tisuća korisnika Twittera, a dosad se broj lajkova popeo na 3,3 milijuna.

Otprilike 10 sati nakon Gretina odgovora, stigla je replika influencera. U dvominutnom videozapisu vidi se Tate kako puši cigaru u Versace ogrtaču i nudi odgovor mladoj Greti. Nakon jedne minute stižu mu dvije kutije pizze naručene iz rumunjskog restorana Jerry‘s Pizza. Mnogi vjeruju da je upravo taj podatak poslužio policiji da locira Tatea.

- Rumunjske vlasti trebale su dokaz da je Andrew Tate u zemlju pa su pratili objave na njegovim društvenim profilima. Na zadnjem blesavom videu stiže mu pizza iz rumunjskog lanca pizzerija, što potvrđuje da je bio u Rumunjskoj, napisala je na Twitteru Alejandra Caraballo, odvjetnica za građanska prava.

Zasad nema potvrde da je rumunjska policija doista locirala Tate zbog pizze, ali rumunjski listovi pišu tek da je policija uz pomoć društvenih mreža pronašla Tatea te da je influencer danima prije prepiske s Gretom tvitao da je u Rumunjskoj.

Nakon uhićenja Greta Thunberg se na internetu ponovno našalila s influencerom koji je nekoć izbačen iz britanskog Big Brothera nakon što je snimljen kako udara jednu ženu remenom.

- Evo što se dogodi kada ne recikliraš kutije od pizze, napisala je Šveđanka.

Andrew i Tristan Tate morat će ostati u pritvoru najmanje 24 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:33