UŽIVO PRIJENOS

Rus u Limanu ukrao nadzornu kameru i postavio je u svoj stan. Sad cijela Ukrajina gleda što radi

Rus nije resetirao ukradenu kameru, a sada njen pravi vlasnik može online gledati što se događa u njegovoj kući

Snimke nadzorne kamere iz Burjatije

 Screenshot Twitter/

Rus iz Burjatije (republike u Ruskoj Federaciji smještene u Istočnom Sibiru i Zabajkalju) ukrao je uličnu kameru za videonadzor u Limanu te ju je donio kući kao suvenir. No, očito nije razumio kako se njome treba služiti, budući da vlasnik kamere sada ima pristup njegovom domu. Naime, Rus nije resetirao ukradenu kameru, a sada njen pravi vlasnik može online gledati što se događa u njegovoj kući.

O ovoj borbi čovjeka i tehnike izvjestio je ukrajinski bloger Yan Gordienko, koji je prvotno na svom Instagram profilu objavio video snimke iz sobe Rusa koji je kameru ukrao. Istovremeno, očito je da i novi vlasnik kamere ne shvaća da iz njegove kuće sada Ukrajinci imaju prijenos uživo.

Gordijenko je rekao da je Rus ukrao kameru iz kuće njegovih prijatelja. Nakon povratka u Burjatiju, vlasnik kamere primijetio je da se ponovno aktivirala te ju je uključio. Rus iz Burjatije i njegova obitelj očigledno ne shvaćaju da kamera nastavlja odašiljati signal u Ukrajinu te da sada njezin vlasnik ima potpuni uvid u intimu čovjeka koji je otuđio njegovu kameru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:21