TRAŽI POMOĆ

Ruskinja (19) brutalno pretučena u Srbiji, sve je objavila na Instagramu: ‘Nemam kako napustiti zemlju...‘

Napadnuta djevojka objavila je fotografije svojih ozljeda - hematome ispod očiju, na rukama i leđima te posjekotine na usnici

Pretučena Ruskinja

 INSTAGRAM

M. S. (29) iz Kosjerića, naselja u Zlatiborskom okrugu na jugozapadu Srbije, osumnjičen je za fizičko nasilje nad djevojkom, 19-godišnjom A. R. iz Rusije. Kako saznaje Blic, on je pijan nasrnuo na nju i za njim je raspisana tjeralica.

Prema zasad neslužbenim informacijama, M. S. je 4. prosinca ujutro, u unajmljenom stanu, napao djevojku.

image

Pretučena Ruskinja

INSTAGRAM

Ona pak, prilikom davanja izjave policiji, nije znala kako se osumnjičeni preziva, a dala je i pogrešnu adresu na kojoj su navodno živjeli, rekao je Blicu izvor upoznat sa slučajem.

No nasilnik je ubrzo ipak identificiran, a otkrivena je i sporna adresa stanovanja.

- Za njim je raspisana tjeralica. Više policijskih patrola i inspektora bili su na adresi, ali nitko im nije otvarao vrata stana - kaže isti izvor.

image

Pretučena Ruskinja

INSTAGRAM

Osumnjičeni u legalnom posjedu navodno nema nikakvo oružje i ranije nije bio prijavljivan za nasilje.

Napadnuta djevojka na svom Instagram profilu objavila je fotografije svojih ozljeda - hematome ispod očiju, na rukama i leđima te posjekotine na usnici.

- Ovo je napravio moj bivši dečko. Bacio mi je putovnicu i izvod iz matične knjige rođenih. Maltretirao me i tukao, prijetio mi. Uzeo je svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobitela. Ostavio me bez posla i doslovce svega. A nema načina da napustim zemlju (Srbiju). S., ovo ti nikad neću oprostiti - napisala je na društvenoj mreži.

image

Pretučena Ruskinja

INSTAGRAM
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:34