NAKON JUTARNJE EMISIJE

SAČEKUŠA NA PARKIRALIŠTU Pomahnitali muškarac izrešetao uglednog meteorologa

Policija u Teksasu traga za napadačem koji je lokalnog televizijskog meteorologa jučer pogodio s nekoliko metaka iz vatrenog oružja. Patrick Crawford, jutarnji meteorolog na tv postaji KCEN nedaleko Wacoa u Teksasu, u 9:15 ujutro izašao je iz studija i uputio se prema svom automobilu.

Dok je sjedao za upravljač, prišao mu je nepoznati muškarac, izmijenio nekoliko rečenica s Crawfordom, a onda iz čista mira izvadio pištolj i pogodio Crawforda s nekoliko metaka u ruku i torzo.

Crawford se munjevito snašao i brzo pobjegao s parkirališta vozeći unazad. Dovezao se do skupine građevinskih radnika kraj ceste koji su mu pružili prvu pomoć i alarmirali nadležne službe.

'Ulazio je u svoj automobil kad je započela pucnjava', izjavio je policajac DL Wilson iz teksaške državne policije. 'Odlično je postupio kad je pobjegao u jurećem automobilu i to mu je vjerojatno spasilo život.'

Meteorolog je prevezen u lokalnu bolnicu gdje je podvrgnut operaciji i uspješno se oporavlja. Dok je Crawford bježao i naoružani napadač se trkom dao u bijeg.

'Smatramo ga naoružanim i opasnim. Tražimo bijelca, starog od 30 do 35 godina, s visokim zaliscima, u crnoj majici s kapuljačom i tamnim hlačama', kaže Wilson.

Teksaška policija je pokrenula opsežnu potragu za napadačem i ubrzo su uhvatili sumnjivca. No, ispostavilo se da nije riječ o napadaču već osobi koja je bježala iz područja gdje se dogodio napad zbog raspisanog uhidbenog naloga.

Crawford kaže kako nikad prije nije vidio muškarca koji ga je napao, ali policija odbija objaviti svoju verziju događanja sve istraga ne završi i dok ne uhvate misterioznog 'revolveraša'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 00:16