TRAGEDIJA U SRBIJI

Samohrani otac trojice sinova poginuo u naletu auta ispred kućnog praga: ‘Bio je divan čovjek‘

‘Nemamo riječi za tugu koja je zadesila njegove sinove‘, rekla je kroz suze jedna od Sašinih kolegica

Saša Kostadinović

 Facebook/

Saša Kostadinović (51), samohrani otac tri sina, poginuo je jučer ujutro u Srbiji, u centru grada Batočine ispred svoje kuće u trenutku kada je kretao na posao. Na njega je autom naletio mladić (31), a od siline udara, Saša je smrtno stradao na mjestu nesreće, javlja Blic.

Stravične vijesti o pogibiji svog sugrađanina pogodile su mještane Batočine, a o Saši svi imaju reči hvale, jer se, kako kažu, lavovski borio za svoja tri sina, nakon iznenadne smrti supruge prije nekoliko godina. Da tuga bude veća, nesretnom Saši i sestra je u mladosti poginula u prometnoj nesreći.

Prema riječima mještana, iza Saše su ostala tri sina, od kojih je nastariji tek punoljetan, dok su dvojica mlađih još maloljetni.

Mještani svjedoče da se vozilo koje je usmrtilo njihovog sugrađanina, kretalo velikom brzinom, te da se na mjestu nesreće vide ostaci još nekoliko smrskanih automobila.

Saša Kostadinovič bio je magistar agronomije i godinama je radio u kragujevačkom Centru za strna žita.

Njegovi kolege s nevjericom su primili vijest o Sašinoj iznenadnoj smrti.

"Bio je prije svega divan čovjek, dobar otac i dobar stručnjak u svom poslu. Brinuo se o sinovima nakon gubitka supruge. Ovo je velika tragedija za sve nas, nemamo riječi za tugu koja je zadesila njegove sinove", rekla je kroz suze za Novu.rs jedna od Sašinih kolegica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 19:48