ZAPALIO SE GALAXY

SAMSUNG ZATAŠKAVA ZAPALJENI MOBITEL Samsung mladiću naredio da ukloni video s YouTubea

Mladiću se Galaxy S4 zapalio se prilikom punjenja. Samsung mu je poslao pismo u kojem naređuju da prvo makne razotkrivajući video s Youtubea te da će mu tek onda poslati novi mobitel

Nakon što je Samsung pokušao zataškati opasnosti koje se kriju iza njihovog najnovijeg modela Galaxy S4, korejskom tehnološkom divu taj se pokušaj prikrivanja odbio ravno u lice.

Naime, mladiću koji je poznat pod Youtube nadimkom GhostlyRich njegov nov novcati Galaxy S4 zapalio se prilikom punjenja ranije ovog mjeseca.

Kako sam kaže, baterija srećom nije eksplodirala jer bi u tom slučaju moglo doći do puno ozbiljnijih posljedica.

S uništenim mobitelom u rukama, kontaktirao je Samsung te od njih tražio novi mobitel. U međuvremenu, GhostlyRich je na Youtubeu objavio video koji prikazuje oštećeni mobitel.

No, tada dolazi do nevjerojatnog zapleta. Naime, odgovorni iz Samsunga mladiću su poslali službeni dopis u kojem mu naređuju da prvo makne razotkrivajući video s Youtubea te da će mu tek onda poslati novi mobitel.

Ovaj pristup je potpuno podbacio. Samsungovo pismo je objavljeno na internetu i ima više od 270 tisuća pregleda, a prvotni GhostlyRichev video je prikupio više od 700 tisuća pregleda.

Zamalo smrtonosno iskustvo s neispravnim i opasnim Samsungovim mobilnim uređajem samo je jedno u nizu sličnih.

U lipnju ove godine stan u Hong Kongu je potpuno nestao u plamenu nakon što se Galaxy S4 zapalio zbog neispravne baterije. Mjesec dana kasnije, tinejdžerka iz Švicarske je zadobile opekline drugog i trećeg stupnja kad je njezin Galaxy S3 eksplodirao u džepu. U javnosti se pojavio i slučaj Irkinje kojoj se također Galaxy S3 zapalio u vožnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 03:54