FINSKA PODIJELJENA

Sanna Marin pomalo gubi živce: ‘Ne sjećam se da me ljubio u vrat, ali to se vas ne tiče!‘

Snimke i fotografije žestoko su podijelile naciju i pokrenule raspravu o istupima premijerke Marin u javnosti

Sanna Marin

 Twitter Screenshot/

Rasprava o plesanju i pjevanju finske premijerke Sanne Marin na privatnim zabavama ne prestaje zaokupljati ljudske umove, osobito s obzirom na to da su se pojavile nove snimke na kojima se vidi kako u jednom klubu u Helsinkiju pleše s finskim pjevačem Olavijem Uusivirtom.

Marin (36) je suočena sa sve češćim kritikama javnosti otkako je u četvrtak objavljena snimka na kojoj se vidi kako pleše s poznatim domaćim influencerima i umjetnicima u privatnome stanu, prije odlaska u još dva bara.

U najnovijem videu Marin je snimljena dok pleše s Uusivirtom (39), a oboje se povremeno dodiruju ramenima i bokovima.

Glazbenik se nakratko naginje naprijed kao da joj želi nešto šapnuti na uho ili je, kako pišu premijerkini kritičari, želi poljubiti u vrat.

Na konferenciji za novinare održanoj u petak, finska premijerka je rekla da se ne sjeća da ju je muškarac s kojim je plesala poljubio u vrat. Kazala je da je i sama pogledala videosnimku i da izgleda kao da joj Uusivirta nešto govori.

"Da, istina je, udana sam žena, no mislim da su to stvari koje se tiču moga privatnog života i ne kanim ih detaljnije komentirati. Usput, mislim da se u tom videu ne događa ništa neprimjereno", rekla je Marin.

Snimku je u petak komentirao i Uusivirta. "Puno je nagađanja javnosti o prirodi odnosa između mene i premijerke Sanne Marin. Mogu samo reći ono što je istina: mi smo prijatelji i među nama se nije dogodilo ništa neprimjereno", napisao je na Instagramu.

image

Sanna Marin

Twitter/

Nakon objave prve videosnimke, Marin je kazala da se u petak podvrgnula testu na droge, nakon što su neki finski novinari pisali kako su čuli komentare o postojanju droga na zabavama.

Snimke i fotografije žestoko su podijelile naciju i pokrenule raspravu o istupima premijerke Marin u javnosti.

U vrijeme kada je videosnimka nastala, ona se upravo vratila s odmora, piše novinska agencija STT te dodaje kako "to znači da nije bilo osobe koja bi je zamijenila i preuzela njezine dužnosti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2022 16:10