PRIVEDEN NA AERODROMU

SAUDIJSKI PRINC UHAPŠEN S DVIJE TONE DROGE U privatnom avionu našli preparate kojima se masovno šopaju borci ISIS-a

 cc

Libanonske sigurnosne snage ispituju saudijskog princa koji je uhićen u ponedjeljak ujutro zbog sumnje da je privatnim avionom prevozio čak dvije tone droge, javlja RT .

Abd al-Muhsen bin Walid bin Abd al-Aziz Al Saud koji se zaputio prema Saudijskoj Arabiji zadržan je u ponedjeljak u bejrutskoj međunarodnoj zračnoj luci Rafik Hariri.

Libanonska TV postaja Al Mayadeen izvijestila je kako je zaplijenjeno ukupno 40 paketa droge teških dvije tone.

Princ je uhićen i odveden na ispitivanje zajedno s još četvoricom suradnika.

Prema lokalnim medijima, osumnjičeni su da su pokušali prokrijumčariti amfetamin u obliku tableta, koji je popularan među borcima na Bliskom istoku, a posebice u Siriji. Captagon otupljuje živce i omogućuje da se duže bore bez da osjećaju bol od rana.

Podsjetimo, ovo je već drugi slučaj u mjesec dana da saudijski prinčevi krše zakon.

Naime, trenutno se na Beverly Hillsu odvija postupak protiv 28-godišnjeg princa Majid Abdulaziz al-Sauda koji je navodno pokušao silovati jednu od tri sluškinje u unajmljenoj luksuznoj vili.

Policiju je na mjesto događaja pozvao susjed koji je vidio ženu u krvi kako se penje preko zida visokog 2,5 metra koji je okruživao vilu. Sud je prvotno pustio princa uz jamčevinu od 300 tisuća dolara no onda su se javile i druge dvije sluškinje kojima je prijetio da će ih ubiti ako mu ne ispune sve želje.

- Ja sam princ i radim što želim! Vi ste svi nula! - vikao je drogirani princ na sluškinje.

Tijekom istrage utvrđeno je ne samo da je zlostavljao sluškinje, već da je općio i s muškim slugom.

Prema zakonima Saudijske Arabije, homoseksualna djela se kažnjavaju smrtnom kaznom.

U istrazi je također otkriveno kako je princ u vilu doveo escort pratnju, a tijekom zabave je s gostima konzumirao alkohol i drogu, prenosi RT .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 12:23