'NEMILI INCIDENT'

SCENA IZ NOĆNE MORE ZA TRUMPOVOG SINA U EKSKLUZIVNOM KOKTEL BARU 'Bio je to odvratan čin nekoga tko očito ima emotivnih problema'

 
Eric Trump
 Carlo Allegri / REUTERS

Eric Trump, sin predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa, tvrdi da je konobarica renomiranog čikaškog koktel bara The Aviary pljunula na njega, piše BBC. "Bio je to odvratan čin nekoga tko očito ima emotivnih problema", rekao je Trump za Breitbart, poznatu desnici naklonjenu internetsku stranicu. Lokalni mediji pišu da je Tajna služba djelatnicu ispitala pa pustila.

The Aviary je potvrdio da se "nemili incident" zaista dogodio. "Nismo svjedočili incidentu i tek doznajemo detalje", rekli su iz The Aviaryja. "Ono što je sigurno je sljedeće: nijednog se gosta ne smije pljunuti."

Trump je za Breitbart rekao da neće tužiti djelatnicu koja je u međuvremenu poslana na dopust, ali i da smatra da je pljuvanje bilo politički motivirano. "Za stranku koja propovijeda toleranciju, ovo opet potvrđuje da nisu baš civilizirani", rekao je Trump, sugerirajući da je konobarica u najmanju ruku simpatizerka Demokratske stranke, političkih suparnika njegovog oca. "To samo naglašava bolest i očaj jer pobjeđujemo."

Prema pisanju lokalnih medija, Trump je u koktel baru bio u utorak u 20:30 sati po lokalnom vremenu.

Suvlasnik The Aviaryja Nick Kokonas, Beardovom nagradom nagrađivanog koktel bara u čikaškoj četvrti West Loop u siječnju ove godine dospio je u medije kada je u svoj restoran Alineu pozvao momčad američkog nogometa Clemson Tigers, nacionalne prvake američke sveučilišne lige američkog nogometa, kako bi mogli doživjeti "pravu slavljeničku večeru". Podsjećamo, Trump je spomenutu momčad u Bijeloj kući počastio brzom hranom koju je sam platio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. prosinac 2022 10:19