KRONIKA TRAGEDIJE

Sedam minuta iz pakla: Majka je nestanak male Danke prijavila u 13.45, evo što se potom događalo...

Uhićeni su radnici Javnog komunalnog poduzeća Vodovod Bor - S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot

Ivana i Danka Ilić

 Društvene mreže/CROPIX

Ivana Ilić, majka dvogodišnje Danke, prijavila je nestanak kćeri 26. ožujka u 13.45 sati, a prema najnovijim informacijama, tragedija koja je potresla Srbiju, ali i regiju dogodila se svega sedam minuta poslije.

Naime, istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje na to da se sve odigralo 26. ožujka oko 13.52 sati, pišu srpski mediji.

Kako je potvrđeno za ATV, kriminalistička policija iz Bora uhitila je radnike Javnog komunalnog poduzeća Vodovod Bor - S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

- S. J. je osumnjičen da je službenim vozilom Fiat Panda u Ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. S kolegom D. D. tijelo djevojčice ubacio je u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divljeg deponija na ‘Starobanjskom putu‘ kod Bora, gdje su tijelo izbacili s desne strane puta - rekao je izvor blizak istrazi.

- S. J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti, uslijed čega je prednjim desnim dijelom vozila udario u djevojčicu i usmrtio je - navodi izvor iz istrage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 11:34