SPORNA MASAŽA

Šef jedne od najvećih low cost kompanija stigao na važan sastanak, a onda se skinuo. Doveo je i maserku

U svojoj je objavi poslovni mogul rekao da je imao ‘stresan tjedan‘, pa mu je kolegica predložila masažu

Tony Fernandes i sporna masaža

 X/

Šef AirAsia Tony Fernandes izazvao je buru na društvenim mrežama nakon što je podijelio fotografiju s masaže na kojoj je bez majice na sastanku uprave.

Suosnivač malezijskog niskobudžetnog zrakoplovnog prijevoznika objavio je sliku ovog tjedna na LinkedInu, gdje je pohvalio kulturu svoje tvrtke, ali je dobio kritike zbog njegovanja onoga što su neki vidjeli kao neprikladno radno okruženje.

U svojoj je objavi poslovni mogul rekao da je imao "stresan tjedan", pa mu je kolegica predložila masažu. Fotografija ga prikazuje kako sjedi u konferencijskoj sobi, dok mu zaposlenica s maskom na licu masira rame.

"Morate voljeti kulturu Indonezije i AirAsije koja vam omogućuje masažu tijekom sastanka uprave", napisao je Fernandes u opisu objave koju je kasnije izbrisao kad je dobio val kritika. Mnogi korisnici LinkedIna rekli su da njegovo ponašanje smatraju neprofesionalno. Jedan je kritičar primijetio da bi se zbog toga drugi ljudi na radnom mjestu mogli osjećati neugodno.

"Ne mislim da bi se žene u vašem društvu osjećale ugodno ili sigurno u ovom kontekstu, a s obzirom da ste vi šef, vjerojatno vas neće izazivati ​​ili išta reći", komentirao je korisnik. "Vi ste očito pametan vođa koji brine o kulturi, ali ovo nije način."

Fernandes je ranije rekao za Bloomberg da je upravo izdržao 18-satni let i da je bio u bolovima, pa je prihvatio prijedlog za masažu.

“Nikada ne možete stvarno objasniti misaoni proces koji stoji iza objave, pa sam je izbrisao”, rekao je i dodao: "Nisam htio nikoga uvrijediti."

Fernandes je najpoznatiji po ponovnom pokretanju AirAsia, prvog niskotarifnog prijevoznika u regiji. Sada je izvršni direktor matične tvrtke zrakoplovne kompanije, Capital A.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:58