PAD MILOŠA MEDENICE

Šef klinike za odvikavanje od droga uhvaćen na aerodromu s heroinom u donjem rublju

Bivši rukometaš, a sada šef klinike za odvikavanje Miloš Medenica prijavljen je za posjedovanje droge i napad na službenu osobu

Beogradski aerodrom

 Andrej Isakovic/Afp

Osam grama heroina pronašla je policija u beogradskoj zračnoj luci kod direktora privatne klinike koja se bavi liječenjem od ovisnosti, depresije i anksioznosti, javljaju tamošnji mediji.

Bivši rukometaš, a sada šef klinike za odvikavanje Miloš Medenica prijavljen je i za napad na službenu osobu. Medenica je prošlog tjedna došao na aerodrom odakle je trebao otputovati u inozemstvo, no navodno se čudno ponašao - tresao je nogom i često izlazio iz reda pa se vraćao.

Njegovo ponašanje primijetili su policajci, a kad su od njega zatražiti osobne dokumente, Medenica je počeo vikati. Policajci su ga potom zamolili da ode s njima u službene prostorije, ali on je u panici krenuo nekoga zvati mobitelom. Kada su mu policajci pokušali oduzeti uređaj, počeo ih je gurati i otimati se.

Svladan je tek kad su stigli pripadnici specijalne jedinice koja osigurava zračnu luku. Prilikom pretresa u službenim prostorijama policajci su kod Medenice našli vrećicu u kojoj je bilo osam grama heroina, a koju je skrivao u donjem rublju.

Prijavljen je za posjedovanje droge i napad na službenu osobu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:14