TRI DANA ŽALOSTI

ŠEIKA AL-QASIMIJA PRATI ZLA KOB Njegova sina dizajnera pronašli mrtvog nakon tuluma na kojem se orgijalo i drogiralo, drugo dijete također ubila droga

 
Khalid bin Sultan Al-Qasimi na Tjednu mode u New Yorku 2018.
 Profimedia, Avalon Editorial

Šeik Khalid bin Sultan Al-Qasimi, sin moćnog šeika koji je u utorak preminuo u Londonu u dobi od 39 godina već u srijedu pokopan je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u gradu Sharjahu kojim upravlja pokojnikov otac.

Na Khalidovu posljednjem ispraćaju bilo je nekoliko desetaka tisuća ljudi, a ožalošćeni otac, šeik dr. Sultan bin Muhammad Al-Qasimi, nije se odvajao od odra na kojem je bilo položeno tijelo njegova sina, prenosi Daily Mail.

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima proglašena su tri dana žalosti, a palača Al Badee u Sharjahu bit će otvorena za sve koji se žele upisati u knjigu žalosti.

Šeik Khalid, inače vlasnik modne kuće Qasimi Homme, navodno je umro u svome stanu nakon razularenog tuluma na kojemu se orgijalo i drogiralo.

Šuška se kako su u penthouseu u londonskom Knightsbridgeu pronađene velike količine opijata, ali policija takve navode još nije ni potvrdila ni opovrgnula.

Izvor blizak pokojniku rekao je kako je dizajner "itekako uživao u slobodama koje nudi London, ali da je njegova priča završila tragično".

Pokojnikov prijatelj i bivši poslovni partner Elliott Frieze u utorak je izjavio kako je Khalid bio nevjerojatno vrijedan i talentiran čovjek.

Zasad još nitko nije uhićen, a istraga se nastavlja.

Qasimi 
London Fashion Week Mens
Spring Summer 2019, Image: 374813605, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon.red - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251 Madrid: +34 91 533 4289, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Avalon Editorial
Profimedia, Avalon Editorial
Khalid bin Sultan Al-Qasimi

Khalid bin Sultan Al Qasimi rodio se u Sharjahu, ali u dobi od devet godina preselio se u Veliku Britaniju, gdje je pohađao prestižnu školu Tonbridge u Kentu. Studirao je francuski, španjolski te arhitekturu i modni dizajn. Brend Qasimi Homme pokrenuo je 2008. godine.

Inače, život njegova oca, šeika dr. Sultana bin Muhammada Al-Qasimija, obilježile su obiteljske tragedije. Naime, 1999. godine od predoziranja heroinom preminuo mu je najstariji sin, šeik Mohammed Bin Sultan Al-Qasimi. Imao je samo 24 godine, a navodno je pronađen na podu svoje kupaonice u luksuznoj vili u East Grinsteadu okružen špricama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:50