POHOTNI REPUBLIKANAC

SEKS SKANDAL U AMERICI Političar: 'Ispričavam se što sam se dirao u javnosti. Neću više'

Političari iz San Diega, senator iz Demokratske stranke Ben Hueso i jedna neimenovana gradska vijećnica, optužili su Carla DeMaioa da je masturbirao na radnom mjestu
 Wikipedia

SAN DIEGO - Netom nakon što se stišala bura oko velikog seksualnog skandala koji je uzdrmao američku političku scenu u javnost je procurio još jedan sramotan slučaj.

Gradonačelnik San Diega Bob Filner, inače iz redova Demokratske stranke, suočen s optužbama za seksualno uznemiravanje i niz drugih slučajeva neprimjerenog ponašanja prema ženama odstupio je s dužnosti, a sada se u problemima zbog sličnih optužbi našao republikanski kandidat za novog gradonačelnika.

Srećom, u ovom slučaju nema nesretnih žrtava kao u prethodnom.

GRADONAČELNIK SAN DIEGA DAJE OSTAVKU Optužen za seksualno zlostavljanje čak 18 žena

Naime, političari iz San Diega, senator iz Demokratske stranke Ben Hueso i jedna neimenovana gradska vijećnica, optužili su Carla DeMaioa da je masturbirao na radnom mjestu te tvrde da su ga vidjeli na svoje oči kako to čini u prostorijama Gradske vijećnice.

'Vidio sam ga kako masturbira u WC-u. Ušao sam i ulovio ga na djelu. Bio je u šoku kada me ugledao i ispričao mi se najmanje šest puta, a onda je oprao ruke', ispričao je za američke medije Hueso.

DeMaiov glasnogovornik nazvao je ove optužbe 'apsurdnima i izvan pameti'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 01:12