StoryEditor
HOROR NAKON POVRATKA S GODIŠNJEG

'Seksali smo se, a onda mi je rekao da legnem na krevet i zatvorim oči. Bila sam sigurna da će me iznenaditi sa štencem, a onda sam osjetila krv...'

 
 Facebook/Shaun May

"Lezi na krevet i zatvori oči. Imam poklon za tebe", rekao je Shaun May svojoj supruzi Lauri, a onda joj zabio kuhinjski nož u vrat.

"Prije toga smo se seksali. Stavio mi je ručnik preko očiju. Potpuno mirno je sam sebe potiho bodrio 'Hajde, Shaun!", ispričala je ona u utorak na sudu.

Pitala ga je hoće li joj se svidjeti poklon, a on nije odgovarao. Samo je odbrojavao od 10, ali nikako da dođe do nule, piše Daily Mail.

Postala je nestrpljiva. Bila je uvjerena da joj je nabavio štene. Pitala ga je hoće li joj se svidjeti iznenađenje, a on je odgovorio: 'Da.'

Počeo joj je vibrirati mobitel, ali joj je rekao neka ga ignorira.

Iznenada je osjetila krv. Suprug ju je probo nožem između vrata i lijevog ramena.

"Vikala sam: Ovo nije moguće! Ovo nije moguće! Toliko je jako zamahnuo da je oštrica pukla. Krv je curila po meni", ispričala je Laura o stravi koju je preživjela lani u listopadu.

Facebook/Shaun May
 

Par je bio u šestogodišnjoj vezi i uselili su se u zajednički dom u Kentu u ožujku prošle godine.

Shaunu sad sude za pokušaj ubojstva. Priznao je ranjavanje s namjerom da supruzi nanese teške tjelesne ozljede.

Samo pet dana prije užasa par se vratio s putovanja u Južnu Koreju.

'Nikad se nismo svađali, samo smo se prepirali oko suđa'

Gospođa May na sudu je rekla da su bili u dobrim odnosima i nikad se nisu svađali, osim što su se 'prepirali oko pranja suđa'.

"Stvarno smo se voljeli. Ovo je bilo potpuno neočekivano", rekla je.

Shaun je supruzi dan prije rekao da je otpušten s posla nakon što su šefovi otkrili da je 'slučajno' koristio službeni račun za naručivanje stvari s Amazona. Laura je na sudu ispričala da je bio ljut na sebe i govorio je da je 'sve s*ebao te neće moći otplatiti kredit'.

Facebook/Shaun May
 

Večer prije su uz televiziju jeli naručenu pizzu. Laura se probudila oko 5 ujutro jer je čula buku na katu ispod. Njezin suprug je bio budan. Tada su se seksali.

Lagala je da je pala na nož dok je rezala povrće

Nakon što ju je tog jutra teško ozlijedio, prijetio je da će ubiti i sebe, ali ipak nije.

Nakon incidenta ju je odvezao u bolnicu gdje je Laura lagala da se saplela i pala na nož dok je u kuhinji rezala povrće.

Tek kad su liječnici Shauna suočili s težinom ozljeda, slomio se i sve priznao.

Suđenje se nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. srpanj 2020 13:32