NEOBIČNA PARNICA

SEKSI DOKTORICA TUŽI BIVŠEG 'Govori svima da lažem, ali ja imam dokaz: Bila sam elitna prostitutka!'

Forenzička patologinja Brooke Magnanti godinama je pisala blog 'Belle de Jour' u kojemu je opisivala svoja seksualna iskustva iz vremena kada se bavila elitnom prostitucijom. Hvalila se kako je za jednu noć znala zaraditi do 300 funta (oko 3.000 kuna), napisala je i nekoliko knjiga, a po njezinim je iskustvima snimljen i film. No, njezin je bivši dečko Owen Morris prije dvije godine protiv nje pokrenuo parnicu, tvrdeći da je sve izmislila, a da su mu njezine laži uništile karijeru vojnog pilota.

No, danas 39-godišnja doktorica Magnanti sprema protutužbu protiv Owena, kojega je u svojim ispovijestima na blogu zvala 'The Boy', a kao najavu da ima dokaz kako se uistinu bavila elitnom prostitucijom objavila je fotografiju na kojoj pozira u izazovnoj odjeći i donjem rublju, a koja je 2003. godine stajala na web stranici 'Alphababes', putem koje su klijenti mogli angažirati 'escort dame'.

U oglasu na spomenutoj stranici njezin je nadimak bio 'Taro', prema restoranu koji je često spominjala u svom blogu. 'Provjerite slike naše najnovije djevojke, superinteligentne nježne plavuše Taro, koja trenutno na fakultetu ganja doktorat i spremna je pružiti sve usluge', piše u oglasu.

Za potrebe bizarne parnice, u kojoj će sudski pokušati dokazati da se bavila prostitucijom, doktorica će priložiti i faksimile na kojima se vidi da su joj klijenti u listopadu 2003. godine uplaćivali po 240 i 260 funta na njezin bankovni račun.

Sve je ove informacije objavio Mail on Sunday, koji je 2013. prvi otkrio da je Morris pokrenuo parnicu protiv slavne blogerice, tvrdeći da nema šanse da se bavila prostitucijom jer je cijelo vrijeme odijevala veste iz second hand shopa, a seksi odjeću nikada.

Inače, par se upoznao u Sheffieldu 2001. godine, dakle u vrijeme dok se doktorica još intenzivno bavila prostitucijom, a istovremeno je studirala forenziku. Blog je anonimno pokrenula 2003. godine, a svoj je identitet razotkrila u jednom intervjuu za novine 2009. godine, nekoliko mjeseci nakon prekida s dečkom.

On je četiri godine poslije odlučio pokrenuti parnicu. 'Mit o Belle de Jouru me je uništio, ne mogu naći posao. Privatni životi mene, moje obitelji i mojih prijatelja ne samo da su korišteni bez mog znanja ili pristanka, nego su potpuno iskrivljeni. Tužim je jer želim da mi prestane dalje uništavati život', rekao je prije dvije godine Owen.

Prvo ročište u protuparnici očekuje se u lipnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 13:39