NAJOMRAŽENIJA OSOBA

SEKSI HRVATICA SE HVALI DA JE POUBIJALA STOTINE ŽIVOTINJA U lov vodi i maloljetnog sina

Splićanka Jacine Jadreško trenutno je jedna od najkontroverznijih javnih osoba na Facebooku u Hrvatskoj. Naime, po uzoru na Amerikanke Rebecce Francis, Jacine se profesionalno bavi lovom, a voli se pohvaliti kako je do sada poubijala stotine životinja.

Podrijetlom Hrvatica, iako rođena u Kanadi, 29-godišnjakinja se u lov upustila jer je od malena okružena lovcima. Jednog je dana u ruke uzela pušku i sama počela loviti. Zahvaljujući bogatim roditeljima u svoj je 'opus' dodala velik broj trofeja u vidu egzotičnih životinja, piše RTL.hr.

Dodatnu kontroverzu oko njezine djelatnosti naglašava i činjenica da u lov često vodi svog maloljetnog sina čije fotografije iz lova vrlo često objavljuje na Facebooku. Smatra da oko toga nema nikakvih moralnih nedoumica.

Ističe kako svaki njezin ulov postaje ručak ili večera za obitelj. Zahvaljujući lovu Jacine je proputovala cijelu Kanadu, Europu i Hrvatsku, a zbog trofejnog ulova kozoroga završila i na naslovnici prestižnog lovačkog časopisa.

Neke od najvrjednijih životinja ubila Africi gdje se Jacine nimalo ne libi koristiti pušku te su od njenog metka stradali lav, zebra, bivol, bradavičasta svinja, oriks i antilope.

- Ubijam jedino stare mužjake koji više nisu reproduktivno sposobni. Stoga, kad ubijem takvu životinju, njoj se ionako život bližio kraju - tvrdi.

U Hrvatskoj je uspješno ulovila mrkog medvjeda čije krzno još uvijek čuva.

Zbog svog "hobija" na dnevnoj bazi dobiva brojne kritike ljubitelja životinja. Iako ističe da ona zapravo voli životinje, komentari na njezine objave nisu nimalo pozitivni.

- Iskreno, ne mrzim te ljude, nisam ljuta na njih. Žao mi je što nisu educirani o sportskom lovu i prepariranju. Nije njihova krivnja što o tomu ne znaju onoliko koliko znam ja - naglašava Jacine.

Korisnici Facebooka posebno su je napali kada je za profilnu sliku odabrala fotografiju na kojoj krvlju umazanih obraza pozira sa živim mesom, tj. srcem bivola. - Nikada se nisam izjašnjavala kao normalna osoba!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:04