SPAŠENA

SEKSUALNA ROBINJA POBJEGLA IZ ZATOČENIŠTVA U ITALIJI ZAHVALJUJUĆI POZIVU OBITELJI Oduzet joj je sav novac, a tri su je muškarca više puta silovala

 
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Britanka (39) koja je u Italiji držana kao seksualna robinja i koju su tri muškarca opetovano silovala uspjela je pobjeći iz zatočeništva nakon što je pozvala svoju obitelj da joj pomogne, piše Daily Mail.

Britanku je na jugozapadu Italije u mjestu Rosarno zarobio Mamadou Jallow (37), migrant iz Burkine Faso kojeg je djevojka upoznala putem Facebooka i s kojim je doputovala u talijansko mjesto.

Polizia Di Stato
Mamadou Jallow

No, kada je tamo stigla, Jallow ju je zatočio, oduzeo joj je mobitel te ju je opetovano silovao. Policija kaže da su se zlostavljanju Britanke kasnije pridružila i dva muškarca iz Malija.

Zatočena je žena uspjela pobjeći tek kada se uspjela dokopati svog mobitela i kada je u tajnosti nazvati svoju obitelj. Britanka je naposljetku uz pomoć policije uspjela pobjeći kroz prozor kuće gdje ju je Jallow držao zatočenom.

Britanka je otkrila da je njezin i Jallowov plan bio živjeti zajedno u Njemačkoj, ali da su morali otići iz Njemačke kada je Jallow navodno u svađi zbog droge nožem izbo konkurenta. U tom su se trenutku odlučili otići u Italiju.

Međutim, kada su stigli u Italiju Jallow je Britanki oduzeo sav novac te ju je zatočio u sobu u izoliranoj kuću. U toj ju je kući seksualno zlostavljao. Britanka se nakon dva tjedna zatočeništva uspjela domoći mobitela koji joj je Jallow zaplijenio te je nazvala obitelj, moleći ih da joj pomognu.

Ženina je obitelj već kontaktirala Interpol budući da im se nekoliko mjeseci nije javljala.

Policija je nakon upućenog poziva pronašla kuću gdje ju je Jallow zatočio te su je oslobodili.

Polizia Di Stato

Jallow je vrlo brzo nakon toga uhićen te je optužen za otmicu, zatočavanje, krađu te kontinuirano seksualno nasilje. Dvije osobe iz Malija koje su navodno također zlostavljali Britanku također su uhićene.

Žena se trenutno oporavlja u bolnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 00:58