UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Seksualni predator pokušao oteti djevojčicu (11), snimljeno kako je propao njegov jeziv plan

Oko 7 sati se bijelo SUV vozilo zaustavilo kraj 11-godišnjakinje koja je čekala na autobusnoj stanici...
Pokušaj otmice djevojčice na Floridi
 Escambia County Sheriff‘s Office Facebook

Ured šerifa okruga Escambia na Floridi objavio je video snimku pokušaja otmice djevojčice (11) koji se dogodio u utorak.

Oko 7 sati se bijelo SUV vozilo zaustavilo kraj 11-godišnjakinje koja je čekala na autobusnoj stanici.

Iz auta je izašao muškarac koji je navodno sa sobom imao i nož. Prišao je curici koja mu je pokušala pobjeći. Uslijedila je borba u kojoj je muškarac pokušao ugurati dijete u automobil, no ona se uspjela izvući iz njegovog stiska i pobjeći. Sada je na sigurnom sa svojom obitelji.

Šerifov ured je kasnije objavio da je muškarac u pritvoru. Pronašli su ga prateći njegovo vozilo na snimkama s nadzornih kamera. Uhićen je zbog pokušaja otmice djeteta i teškog napada. Policija je priopćila da već ima kriminalnu prošlost, koja uključuje i prethodnu optužbu za seksualni prijestup nad djetetom, javlja ABC News.

Ovog je puta pokušao pobjeći tako što je obojao dio automobila u drugu boju, no policija ga je ipak pronašla. Na njegovoj su odjeći pronašli tragove plavog plastelina, s kojim se djevojčica igrala neposredno prije pokušaja otmice.

Djevojčica je rekla da joj je i prije dva tjedna prišao isti bijeli automobil te da je vozač pokušao s njom razgovarati, a taj je incident prijavila roditeljima i školi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:20