TRAŽI OSTAVKE

Sergej Trifunović bez kočnice nakon tragedije u Beogradu: ‘Bar tri žrtve idu na dušu Olivere Zekić!‘

Trifunović se oglasio na društvenim mrežama i prozvao predsjednicu Savjeta Regulatornog tijela za elektronske medije

Olivera Zekić i Sergej Trifunović

 N1 Screenshot, Cropix/

Poznati glumac i oporbeni srbijanski političar Sergej Trifunović nakon masakra u beogradskoj osnovnoj školi zahtijeva ostavku Branka Ružića, ministra prosvjete Srbije i ostalih iz vladajuće strukture.

Trifunović je na društvenim mrežama objavio status koji je započeo citatom s jučerašnje konferencije za medije, na kojoj je ministar za napad u školi na Vračaru okrivio "pogubni utjecaj Zapada".

- "Nažalost, poguban utjecaj interneta, sa zapada... Bla, bla, bla." Pink, Happy, Zadruga 1, 2, 3, 4, nasilje s televizora na nacionalnim frekvencijama u svakom istupu bilo kojeg člana vladajućih stranaka, u svakom obraćanju bilo koga od njih, u parlamentu, u svakom crtanju mete, lijepljenju etiketa izdajnika, vrištećim naslovnim stranama tabloida i tako dalje, to nema veze s ovim slučajem, napisao je Trifunović i dodao:

- Je l‘ stvarno mislite da ovaj ortak ima svijest o tome? Od devet žrtava, bar troje idu na dušu Olivere Zekić. Aj zdravo.

Olivera Zekić je, inače, predsjednica Savjeta Regulatornog tijela za elektronske medije (REM) koji neki u Srbiji smatraju glavnim ‘pokroviteljem‘ različitih užasa koji se emitiraju na tamošnjim televizijama.

Trifunović se o tragediji oglasio i u srijedu, nekoliko sati nakon masakra.

- Saučešće porodicama i društvu. Strpali ste Aleksin zakon u fioku pa nastavite da se čudite. Mi smo društvo koje priča o mijenjanju čarapa i uporno odbija da pere noge, napisao je Trifunović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:41