NESVAKIDAŠNJA SVADBA

Sestre su rođene spojene, nisu mislili da će preživjeti, a jedna se sada udala: Pojavila se snimka prvog plesa

Sestre rade kao učiteljice petog razreda u osnovnoj školi u Minnesoti gdje predaju matematiku
 Facebook/Heidi Bowling/

Američka učiteljica Abby Hensel (34), koja se proslavila pojavljivanjem kod Oprah sa svojom sijamskom blizankom Brittany, udala se za vojnog veterana Josha Bowlinga. Abby i Brittany su, inače, dicefalne blizanke, što znači da dijele jedno tijelo, a od struka niže svi su im organi zajednički.

Abby se za Josha udala još 2021. godine u tajnosti, a ovih dana fotografije su dospjele u javnost. Blizanke su rijetki par dicefalnih blizanki koji je preživio djetinjstvo, zajednički organi su im crijeva, mjehur i reproduktivni organi.

U dokumentarcu snimljenom dok su blizanke bile tinejdžerice rekle su da jako žele imati djecu, a njihova je majka objasnila kako je to nešto što bi moglo funkcionirati jer s organima nemaju nikakvih problema.

- Da, jednog ćemo dana biti mame, ali ne želimo još razgovarati o tome kako će to izgledati, rekla je Abby za vrijeme snimanje dokumentarca.

Njena veza s Joshem do sada je prolazila ispod radara zato što posljednjih 10 godina blizanke vode miran života daleko od svjetla reflektora. Nikad nisu komentirale glasine o svom privatnom životu, a u 2014. su negirale trač da se Brittany zaručila i rekle kako se radi o glupoj šali, piše Daily Mail.

Na TikTok profilu blizanki nedavno je objavljen isječak koji prikazuje Abbyn veliki dan, blizanke su nosile vjenčanicu bez rukava, dok je mladoženja bio odjeven u sivo odijelo. Snimka prikazuje blizanke i mladoženju kako plešu na svoj veliki dan.

Sestre rade kao učiteljice petog razreda u osnovnoj školi u Minnesoti gdje predaju matematiku. Ranije su komentirale kako su svjesne da će za svoj rad dobiti jednu plaću, no da svakako mogu pridonijeti više od jedne osobe.

Blizanke Hensel rođene su 7. ožujka 1990. godine u Minnesoti, a liječnici su upozorili njihove roditelje Patty i Mikea da je mala šansa da će preživjeti noć. To se predviđanje pokazalo potpuno krivim.

Liječnike su zaprepastile nevjerojatnom koordinacijom pa su tako bez problema svirale klavir, kuglale, bavile se odbojkom, biciklizmom i plivanjem. Na 16. rođendan položile su vozački ispit, pri čemu je svaka blizanka koristila jednu ruku za upravljanje volanom.

- Što bi se dogodilo da ih policija zaustavi zbog prebrze vožnje? Bi li samo Abby dobila kaznu jer je njena noga na papučici gasa?, rekla je tad njena majka.

Roditelji djevojaka nisu nikad razmišljali o njihovom razdvajanju zbog rizika da obje umru ili završe s teškim invaliditetom. Tijekom odrastanja imale su potpuno različite osobnosti i ukuse, u dobi od 12 godina bile su podvrgnute operaciji kralježnice, a ranije im je iz prsnog koša odstranjena treća nerazvijena ruka.

Prema prijašnjim informacijama, blizanke su samo jednom razgovarale o razdvajanju, i to u djetinjstvu kad se Brittany razboljela od upale pluća što je Abby bilo prilično dosadno. Počela je predlagati da se odvoji od sestre, ali kad je Brittany počela plakati obećala joj je da će zauvijek ostati spojene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 22:00