RATNI VETERAN

SIN BIVŠE KANDIDATKINJE ZA POTPREDSJEDNICU SAD-a UHIĆEN ZA NAPAD I PROVALU U NJEZINU KUĆU Palin sinovljeve probleme sa zakonom povezuje s PTSP-om

Sarah Palin
 Carlo Allegri / REUTERS

Stariji sin bivše republikanske kandidatkinje za potpredsjednicu SAD-a Sarah Palin uhićen je u nedjelju pod optužbom za napad i provalu u njezinu kuću na Aljasci.

Track Palin (28) pojavio je na sudu u Palmeru, osumnjičen za niz prekršaja i kaznenih dijela povezanih s obiteljskim nasiljem.

Problemi sa zakonom već su ranije naveli njegovi majku da dovede u pitanje potpore ratnim veteranima poput njega koji pate od postraumatskog stresa.

Track Palin je 2016. već bio uhićen zbog nasilja u obitelji, uključujući upotrebu oružja u pijanom stanju. Slučaj je riješen na posebnom sudu za ratne veterane osudom za neprimjereno ponašanje.

Sudjelovanje u svađi na obiteljskom okupljanju 2014. također je privuklo pozornost domaće javnosti. Vlasti protiv njega tada nisu podnijele kaznenu prijavu.

Sarah Palin, bivša guvernerica Aljaske, na nacionalnoj se političkoj sceni pojavila kada je izabrana za potpredsjednilku kandidatkinju senatora Johna McCaina u njegovov neupjeloj predsjedničkoj utrci 2008. protiv demokratskog kandidata Baracka Obame.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:09