NEZGODNO

Sin mašući mrkvom prekinuo Zoom intervju novozelandske ministrice: ‘Skoro smo se pohrvali‘

Ministrica mu je iz ruku pokušala oduzeti mrkvu, no on ju je, smijući se, dvaput visoko podignuo u zrak
 Twitter/Carmel Sepuloni

Ni visoki političari nisu imuni na opasnosti koje vrebaju tijekom Zoom poziva imaju li kod kuće tinejdžere ili malu djecu.

Novozelandska ministrica za društveni razvoj Carmel Sepuloni nasmijala je u ponedjeljak korisnike društvenih mreža nakon što je podijelila video snimku intervjua uživo za Radio Samou, koji je prekinuo njezin sin pošto je ušao u prostoriju uzbuđeno mašući deformiranom mrkvom, prenosi New Zealand Herald.

"Onaj trenutak kada imate UŽIVO intervju putem Zooma, a sin vam uđe u prostoriju uzbuđeno vičući i držeći u ruci deformiranu mrkvu u obliku muškoga spolnog organa", napisala je Sepuloni na Twitteru.

Ministrica mu je iz ruku pokušala oduzeti mrkvu, no on ju je, smijući se, dvaput visoko podignuo u zrak.

"Da, skoro smo se pohrvali zbog mrkve pred kamerom, i da, sada se tomu smijem, ali u onome trenutku nisam!" dodala je u kasnijem twitu.

Sepuloni je rekla da su se u sličnoj situaciji sigurno našli i ostali zaposleni roditelji u vrijeme lockdowna.

"Skidam kapu svim roditeljima koji rade od kuće i istodobno su roditelji", napisala je, a potom dodala: "Podsjetnik - nikada više neću kupiti pakiranje mrkve neobičnog oblika."

Novi Zeland i dalje je u karanteni četvrtog stupnja, što znači da svi zaposlenici, osim onih koji rade u za život nužnim djelatnostima, ostaju kod kuće, a škole su u cijeloj zemlji zatvorene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:31