NESLANA ŠALA, ILI?

Širi se video iz mrtvačnice od kojeg se ledi krv u žilama: ‘Leš‘ oživio i mrtav-hladan ustao sa stola?!

Za sada se o snimci zna samo da je nastala u Tveru, gradu na zapadu europskog dijela Rusije

'Živi mrtvac' u mrtvačnici

 Screenshot Youtube

Je li jedna od vaših najgorih noćnih mora ta da se nalazite u mrtvačnici među brojnim tijelima koja odjednom ožive? Ako jest, bolje da ne čitate dalje ovaj tekst...

Naime, na ruskim društvenim mrežama pojavila se snimka nadzorne kamere iz jedne mrtvačnice na kojoj se vidi tijelo muškarca prekriveno plahtom kako u jednom trenutku 'oživljava' te ustaje sa stola.

Za sada se o snimci zna samo da je nastala u Tveru, gradu na zapadu europskog dijela Rusije te da je izvorna snimka anonimno objavljena na Telegramovu kanalu.

Zaposlenici mrtvačnice iz Tvera nisu potvrdili informaciju o 'oživljenom lešu'. "Najvjerojatnije se radi o nekoj insceniranoj stvari", odgovorili su iz mrtvačnice jedne tamošnje bolnice.

image

'Živi mrtvac'

Screenshot Youtube

"Već su nas nekoliko puta zvali u vezi ovoga. To nema nikakve veze s nama", napomenuli su iz Zavoda za vještačenje u mrtvačnici.

“Video je lažan. Soba na snimci, koja je navodno jedna od soba iz mrtvačnice u Tveru, ne izgleda tako. U Tveru nema mrtvačnica sličnih onoj koja se pojavljuje na snimci”, komentirali su iz ruskog Ministarstva zdravlja, prenosi Red State Nation.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:47