TEŽAK INCIDENT

SKANDALOZNO KRŠENJE PREDIZBORNE ŠUTNJE U SRBIJI Aktivist stranke tajkuna Palme spolovilom napao novinarku zbog njezine emisije

Beograd,080604-mag-Izbori u Srbiji. Vlasnik najznacajnije lokalne tv stanice Palma plus Dragan Markovic u JagodinuFoto:Goran Sebelic
 Goran Šebelić / EPH

U Vrnjačkoj Banji u Srbiji u četvrtak navečer dogodio se neugodan incident kad je napadnuta Vesna Đorđević, novinarka lokalne Vrnjačke radio-televizije (VRT), javljaju Večernje novosti .

Na nju je, uz obilje psovki i pogrdnih riječi, nasrnuo M. S., lokalni aktivist Jedinstvene Srbije, stranke osebujnog tajkuna Dragana Markovića Palme, koji nije bio zadovoljan emisijom 'Promenada' na televiziji VRT.

- To je bilo klasično verbalno nasilje, a pogrdne riječi i uvrede koje mi je uputio, ne mogu ponoviti iz pristojnosti. Pritom je izvadio i svoj spolni organ – kazuje šokirana Vesna Đorđević.

- Sa mnom je bio i kolega koji me pokušao zaštititi, a da nisu pritrčali još neki ljudi, pitanje je kako bi sve završilo. Prije tog napada vrijeđao me telefonom.

Napadač je priveden u policijsku postaju, a izjavu o ovom incidentu policiji je dala i napadnuta novinarka. Incident su najoštrije su osudili vrnjački i kraljevački novinari, kao i novinarska udruženja, tražeći adekvatnu kaznu za napadača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:06