POHOTNICE IZA REŠETAKA

ŠKOLARCI ORGANIZIRALI TULUM NA PLAŽI Stigle i učiteljice, dvojicu su zavele i odmah se seksale s njima

Dvije su nastavnice iz Kalifornije uhapšene i optužene zbog seksa sa svojim učenicima za vrijeme neslužbenog školskog izleta, piše Los Angeles Times .

Prvo je 38-godišnja Melody Lippert u prosincu dogovorila susret s učenicima na plaži u San Clementeu. Prema optužbi, Melody je donijela alkohol, a na vrhuncu tuluma upustila se u seksualne aktivnosti s jednim od učenika.

Dogovorila je sljedeći tulum na plaži i pritom dovela drugu nastavnicu iz iste škole, Michelle Ghirelli (30).

Njih su dvije donijele alkohol na istu plažu i provele noć u ispijanju pića, pjesmi i neobaveznom seksu sa svojim učenicima.

Kako to obično biva, jedan od maloljetnih sudionika izbrbljao se prijateljima i priča je ubrzo došla do policije koja je uhapsila obje pohotnice.

Lippert je optužena za urotu i poticanje na maloljetničku delinkvenciju te joj je raspisana jamčevina u visini od 20.000 dolara dok je Ghirelli optužena za seks s maloljetnikom te oralni seks. Ona će na slobodu tek nakon što uplati 50.000 dolara.

Škola je obje nastavnice poslala na prinudni odmor, a direktor škole South Hills High poslao je roditeljima svih učenika glasovnu poruku u kojoj se ispričava zbog nastale situacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 08:36