SRETNE VIJESTI

SLAVLJE U OBITELJI BRITANSKOG PREMIJERA Zaručnica Borisa Johnsona rodila sina

 
Boris Johnson sa zaručnicom
 Profimedia

Britanski premijer Boris Johnson i njegova zaručnica Carrie Symonds objavili su sretnu vijest da su postali roditelji te da je u londonskoj bolnici jutros na svijet došao njihov sin.

Glasnogovornik britanskog premijera izjavio je da je par presretan zbog rođenja sina koji je došao na svijet rano jutros te da su majka i dijete dobro, piše BBC.

"Premijer i gospođa Symonds izuzetno su sretni jer mogu objaviti da se rodio zdrav dječak u londonskoj bolnici te da su majka i sin dobro, a novopečeni roditelji žele zahvaliti i osoblju bolnlce na odličnoj njezi," izjavio je glasnogovornik.

Johnson se u ponedjeljak vratio na posao nakon što je prebolio koronavirus te je nakon izlaska iz bolice još nekoliko tjedana proveo u izolaciji.

Britain's Prime Minister Boris Johnson's partner Carrie Symonds leaves after attending the annual Commonwealth Service at Westminster Abbey in London on March 09, 2020. - Britain's Queen Elizabeth II has been the Head of the Commonwealth throughout her reign. Organised by the Royal Commonwealth Society, the Service is the largest annual inter-faith gathering in the United Kingdom. (Photo by Tolga AKMEN / AFP)
AFP

Symonds je bila u samoizolaciji u Camberwellu, a nakon što je Boris ozdravio oboje su se vratili na adresu Downing Street 11.

Premijerov otac Stanley Johnson izjavio je britanskim medijima da je oduševljen rođenjem unuka, a novopečeni roditelji cijelog jutra promaju čestitke do prijatelja i kolega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:38