DOŠLA SA SUPRUGOM

Slavna tenisačica na crvenom tepihu Met Gale otkrila najljepše vijesti: ‘Stiglo nas je troje‘

Na snimkama s crvenog tepiha vidi se kako suosnivač Reddita nježno drži ruku na trbuhu 41-godišnje supruge

Serena Williams

 Angela Weiss/Afp

Serena Williams je u ponedjeljak navečer na prestižnome modnom događaju Met Gali u New Yorku, na koji je stigla sa suprugom Alexisom Ohanianom, objavila da očekuje drugo dijete, kazavši novinarima da ih je onamo stiglo troje.

Slavna tenisačica i osvajačica Grand Slama 23 puta prošle je godine objavila da se kani "odmaknuti od tenisa" te je za američki Vogue otkrila kako želi proširiti svoju obitelj. Godine 2017. rodila je kćer Olympiju.

"Bila sam tako uzbuđena kada je Anna Wintour pozvala nas troje na Met Galu", kaže Williams u TikTok objavi u ponedjeljak navečer.

Williams, dugogodišnja prijateljica glavne urednice Voguea i supredsjedateljce Met Gale, Anne Wintour čest je posjetitelj toga prestižnog modnog događaja čiji je prihod namijenjen muzejskome Institutu za kostime Muzeja Metropolitan.

Na crvenome tepihu ove je godine bio i Serenin kolega, pobjednik 20 Grand Slam turnira, Roger Federer, koji je Met Gali prisustvovao kao supredsjedatelj događaja.

Tema ovogodišnje gala večeri bila je "Karl Lagerfeld: Linija ljepote". Tako je nazvana u čast pokojnoga modnog dizajnera Chanela te je bila posvećena Lagerfeldovu doprinosu svjetskoj i američkoj modi.

Ekscentrični je dizajner umro 2019. godine.

Na snimkama s crvenog tepiha vidi se kako Ohanian, poduzetnik i suosnivač Reddita, nježno drži ruku na trbuhu svoje 41-godišnje supruge.

image

Serena Williams i Alexis Ohanian

Angela Weiss/Afp
image

Serena Williams

Mike Coppola/Getty Images Via Afp
image

Serena Williams

Angela Weiss/Afp
image

Serena Williams

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:15