OPTUŽEN ZA UBOJSTVO

Slavni biciklist pregazio suprugu olimpijku, samo par dana prije smrti objavio je sretnu obiteljsku fotografiju...

Prema tvrdnjama plicije, Rohan Dennis je autom udario Melissu Hoskins na ulici u sjevernom dijelu Adelaidea

Melissa Hoskins I Rohan Dennis

 /Instagram

Svjetski prvak u biciklizmu Rohan Dennis na društvenim mrežama je objavio obiteljsku fotografiju ispred božićnog drvca, samo nekoliko dana prije nego što je, navodno, namjerno pregazio svoju suprugu automobilom.

Na slici objavljenoj na Instagramu je Dennis (33) nasmijan od uha do uha zajedno sa suprugom Melissom Hoskins (32), također biciklisticom i olimpijkom, i njihovo dvoje male djece.

‘Sretan Božić od naše obitelji vašoj‘, napisao je uz fotografiju.

Samo četiri dana kasnije, u subotu oko 20 sati, prema tvrdnjama plicije, Dennis je autom udario gospođu Hoskins na ulici u sjevernom dijelu Adelaidea.

Hoskins je s teškim ozljedama odvedena s mjesta događaja u kolima hitne pomoći, ali je umrla u bolnici, a policija je potom uhitila i optužila Dennisa da je uzrokovao njezinu smrt.

Od tada se ponovno pojavilo nekoliko objava na društvenim mrežama u kojima se Dennis hvali svojom ženom i njihovo dvoje djece.

Prije samo dva tjedna, Dennis je objavio sliku sebe i svoje supruge kako se smiju u automobilu dok su išli na prijateljevo vjenčanje.

‘Napokon sam uspio, konačno sam natjerao @melissmdennisa da izgubi nit #lifegoalachieved‘, pisalo je u objavi.

Na prijateljevu opasku: ‘Bilo je samo pitanje vremena‘, Dennis je odgovorio nasmijanim emotikonom: ‘Bilo ju je mnogo teže razbiti nego što sam mislio‘.

Kako smo već pisali, Dennis je bio dvostruki svjetski prvak u cestovnom biciklizmu puta te ima srebrnu i brončanu medalju s Olimpijskih igara. Ranije ove godine najavio je svoje povlačenje iz profesionalnog biciklizma.

Hoskins je osvojila zlato na Svjetskom prvenstvu u biciklizmu na stazi 2015., oborivši pritom svjetski rekord, te se također dva puta natjecala na Olimpijskim igrama. Za dlaku joj je izmakla medalja u Londonu 2012. Par se vjenčao 2018. godine te imao dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:20