HOROR U ZRAČNOJ LUCI

Sletio je iz Amsterdama, a onda je rendgen otkrio sumnjivo meso u koferu: Na sebi je imao krvavu odjeću...

Muškarac je osumnjičen da je umiješan u smrt 21-godišnjaka koji je pronađen u kući u sjevernom Amsterdamu

Begole Mendes Fernandes

 Rob Engelaar/Anp Via Afp/Facebook

U zračnoj luci u Lisabonu uhićen je Begolea Mendesa Fernandesa (25) koji je avionom stigao iz Amsterdama. Sumnjiči ga se da je u nedjelju u glavnom gradu Nizozemske ubio Alana Lopesa (21), a dokaz bi se mogao skrivati u njegovoj putnoj torbi. Naime, policija sumnja da se u torbi nalaze ljudski ostaci pa je sadržaj torbe poslan na posebno vještačenje, piše Daily Mail.

Kako pišu portugalski mediji, Fernandes je ne samo ubojica, već možda i kanibal.

Osumnjičenik je zadržan u zračnoj luci odakle je planirao odletjeti za Brazil. Izručenje Nizozemskoj očekuje se kroz nekoliko dana.

‘26-godišnji muškarac osumnjičen za ubojstvo u Nizozemskoj, uhićen je u ponedjeljak u zračnoj luci u Lisabonu. Na sebi je imao krvavu odjeću, a u torbi paket s komadima mesa. Zadržan je na graničnoj kontroli zračne luke nakon što su vlasti posumnjale da je talijanska osobna iskaznica koju je predočio krivotvorena. U početku su ga sumnjičili samo da je putovao s lažnim dokumentima, no onda je otkriveno da je dan ranije osumnjičen za ubojstvo u Nizozemskoj‘, rekao je glasnogovornik portugalske granične službe.

21-godišnji Alan Lopes pronađen je mrtav u kući u kojoj je živio s majkom i dvije sestre. Portugalski dnevnik Jornal de Noticias izvijestio je da je Lopes možda žrtva kanibalizma.

‘Muškarac je osumnjičen da je umiješan u smrt 21-godišnjaka koji je pronađen u kući na Vegasstraatu u sjevernom Amsterdamu u nedjelju 26. veljače navečer‘, rekao je glasnogovornik nizozemske policije.

Istraga je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:13