VELIKO NEVRIJEME

Snijeg zameo Beograd, padaju stabla, ulice su blokirane, dijelovi grada bez struje: ‘Ovo je agonija!‘

Građani se žale da su i ranije upozoravali kako bi se ovo moglo dogoditi sa prvim snijegom, no nitko ih nije slušao

Veliko nevrijeme u Beogradu

 Twitter/Screenshot

Veliko nevrijeme zahvatilo je Beograd u večernjim satima.

Tako je Ulica Zvezdarskih jelki je potpuno blokirana, javlja Nova.rs - isti portal piše da je drveće sa korijenom iščupano i nalazi se nasred ceste. Komunalna tvrtka isključila je rasvjetu kao i kablove pod naponom, a blokirana je i paralelna ulica Bore Prodanovića.

U ulici Mite Rakiće je ista situacija. Dva stabla crnogorice su pala, a šteta na parkiranim vozilima oko zgrada je ogromna, tvrde stanari.

„Samo ove godine smo mi upravnici okolnih zgrada oko Severnog bulevara najmanje četiri puta zvali i slali mailove ka JKP Zelenilo Beograd i upozoravali da će se ovo dogoditi sa prvim snijegom. Gradske tvrtka koja je zadužena za zelene površine oko zgrada nije imala sluha da pošalje ekipu kako bi uklonila stare grane koje su prijetile parkiranim automobilima i naponskim kablovima“ rekao je za Nova.rs Miloš Lončar, upravnik Stambene zajednice Mite Rakića 12.

Sugrađani koji žive u Jajincima i u Kumodražu su potpuno zameteni i bez električne energije

„Na pozive se nitko ne javlja! Imam dvoje starih i bolesnih u kući, smrznuli su se. U agoniji smo. Ne znamo šta da radimo i kome da se obratimo. I telefoni su na minimumu“ kaže čitatelj Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. kolovoz 2022 16:04