UHVAĆEN NA SNIMCI

Snimala je video za TikTok, a onda je iza sebe vidjela nepozvanog gosta: ‘Tko si ti!?‘

Nosio je hoodicu i stajao na vratima s rukama u džepovima i osmijehom na licu. Nešto si je mrmljao u bradu, a Hannah ga je prepoznala
TIkTok video
 Youtube

Hannah Viverette iz Marylanda ni u najluđim snovima nije mogla naslutiti da će vlastiti ples koji je snimala i planirala objaviti na TikToku završiti u medijima. Nažalost ne zbog plesnom umijeću, nego je sasvim slučajno uspjela snimiti provalnika koji je u njezin stan na drugom katu ušao preko balkona.

- Tko si ti? Molim te izađi, rekla je uplašena i zbunjena Hannah provalniku u nedjelju navečer.

Nosio je hoodicu i stajao na vratima s rukama u džepovima i osmijehom na licu. Nešto si je mrmljao u bradu, a Hannah ga je odmah prepoznala. Iako nikada nije s njim razgovarala, viđala da je u susjedstvu, a znala je da živi u obližnjoj zgradi.

Policija je kasnije objavila da se zove Angel Moises Rodriguez-Gomez. On ju je navodno upitao je li on njezin prijatelj, a kada je ona odgovorila da nije, on je uzvratio: Jesi li sigurna?

U tom trenutku mu je rekla da ode. Potom je preplašena 25-godišnjakinja izletjela iz stana i pokucala prvim susjedima tražeći pomoć, ispričala je kasnije u dokumentarnom serijalu Inside Edition.

Hannah Viverette, čiji je profil na TikToku @hrviverette, kasnije je i video objavila na popularnom servisu uz sljedeću poruku.

- Onaj trenutak kada snimate sebe kako plešete i vaš uhoda se popne na balkon na 2. katu jer želi provaliti, napisala je. Dobila je pet milijuna lajkova za video.

Za NBC Washington je izjavila da često pleše noću i snima plesne korake i objavljuje ih na TikToku.

- Kada je otvorio vrata, na trenutak sam bila spreman umrijeti, izjavila je.

Trebalo joj je par trenutaka da shvati da ju je taj čovjek uhodio.

- Viđala sam ga ranije, trebale su mi tri sekunde da sve povežem, da je to muškarac kojeg viđam u kamionu. Znala sam da neće biti dobro. Nije vadio ruke iz džepova, uplašila sam se da nema oružje, rekla je.

Angel Moises Rodriguez-Gomez (36) osumnjičen je za provalu trećeg i četvrtog stupnja, napad drugog stupnja, uhođenje, te zlonamjerno uništavanje imovine. Pušten je na slobodu nakon što je platio jamčevinu.

Nakon što je čula da je provalnik pušten na slobodu Hannah više ne spava u svom domu.

image
Angel Moises Rodriguez-Gomez
Policija Hagerstowna

- Mislim da stvarno nije pošteno da on može slobodno hodati. Moram biti oprezna u svakom trenutku, policija mi je rekla da je jedan od glavnih razloga što on nije u pritvoru pandemija koronavirusa, izjavila je.

Poručila je da neće prestati plesati.

- Neće mi uzeti taj užitak, neću živjeti u strahu, odlučna je Hannah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:54