RAZOTKRILA IH SNIMKA

‘Snimio sam ta dva policajca. Jure na hitnu intervenciju, svjetla na autu su upaljena, a oni gledaju - Arsenal!‘

‘Možete ih čuti kako se smiju u pozadini - to je jasan dokaz da policajci rade pogrešnu stvar‘
 Wales News

Dva policajca navodno su prošle godine u Walesu uhvaćena kako gledaju nogometnu utakmicu Premier lige dok su odgovarali na hitni poziv, ali još uvijek nisu poduzete nikakve mjere da ih se ukori, piše Daily Mail.

Video je snimio putnik u 20:33 sata 5. kolovoza 2022. u Pontypriddu, u Južnom Walesu, kada je Crystal Palace igrao protiv Arsenala u prvoj utakmici Premier lige te sezone. Na snimci se može vidjeti telefon na kontrolnoj ploči, a signalne lampice su upaljene dok vozilo juri vjetrovitim seoskim cestama.

Snimku možete pogledati OVDJE.

Upaljene su sirene i plava svjetla, što ukazuje na visoku razinu hitnosti. Navodno je podnesena pritužba zbog snimke, ali službenici još uvijek nisu poduzeli nikakve mjere protiv umiješanih.

Muškarac koji se požalio rekao je: - Možete ih čuti kako se smiju u pozadini - to je jasan dokaz da policajci rade pogrešnu stvar. Da je to učinio netko tko nije policajac, mislim da ne bi bilo ovolike odgode za poduzimanje radnji.

Glasnogovornik policije rekao je: - Žalba je trenutačno u Odjelu za profesionalne standarde policije Južnog Walesa i bit će pregledana, procijenjena i obrađena u bliskoj budućnosti.

- Podnositelj pritužbe bit će obaviješten nakon početne procjene i utvrđivanja činjenica, kazao je glasnogovornik policije, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 07:12