SKANDALOZNO

Snimka koja se širi mrežama: Smijenjena direktorica škole ugostila notornog kriminalca iz Zadruge

Inspekcija Ministarstva obrazovanja Srbije uputila je danas dopis školi u kojem se navodi da je došlo do propusta u radu ravnateljice

Kriminalac Kristijan Golubović u školi

 TikTok

Prema informacijama N1, inspekcija srbijanskog Ministarstva prosvjete ustvrdila je da je ravnateljica beogradske OŠ "Đura Jakšić" Tamara Jelić napravila propust u radu, piše Slobodna Dalmacija. Ministar Branko Ružić naložio je da se postupi po nalazu inspekcije i ravnateljicu razriješi dužnosti, javlja Nova.rs.

Inspekcija Ministarstva uputila je danas dopis školi u kojem se navodi da je došlo do propusta u radu ravnateljice, kada je nezakonito ustupila prostorije škole grupi Crni Cerak i kriminalcu Kristijanu Goluboviću za potrebe snimanja spota.

Naime, 20. travnja na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vide osuđeni kriminalac Kristijan Golubović - poznat i kao sudionik reality showa TV Pinka "Zadruga" - i grupa Crni Cerak u učionici ove škole.

Nakon što su roditelji učenika izrazili nezadovoljstvo ovim događajem, ravnateljica škole izjavila je kako nije znala da će se u školi pojaviti Kristijan Golubović, te da je školski prostor iznajmila grupi Crni Cerak na molbu glumice Srne Lango.

Također, nezadovoljni roditelji već dva tjedna prosvjeduju ispred škole, a jučer su organizirali veliki skup kako bi iskazali negodovanje zbog ovog događaja, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:58