RASPLESANI POLITIČAR

Snimka o kojoj bruji cijeli Otok: pogledajte kako se britanski ministar raspametio na techno večeri

"Rekao je ‘Volim plesati‘, a ja sam rekao ‘ulazak je pet funti‘, a on je upitao ‘čak i za kancelara Vojvodstva Lancaster?‘"
Michael Gove u noćnom klubu
 Screenshot/Twitter

Odjeven u odijelo, bez kravate, i naizgled sam, britanski ministar Michael Gove snimljen je na plesnom podiju u klubu Bohemia u centru Aberdeena u ranim jutarnjim satima u nedjelju, donosi Sky News.

Klub je bio domaćin techno večeri pod nazivom Pipe, a na društvenim mrežama objavili su video na kojem se vidi kako Gove skače u ritmu glazbe, s natpisom "Gove in the club".

Adam Taylor, suorganizator događanja, rekao je da je gospodin Gove bio u O'Neill-ovom pubu u prizemlju i zainteresirao se kad je izašao i čuo glazbu.

Taylor rekao je za novinsku agenciju PA: "Pitao sam želi li doći gore i voli li plesnu glazbu. Objasnio sam mu da je to prilično živahna glazba i upitao ga je li siguran da je to njegova vrsta noći".

"Rekao je 'volim plesati', ja sam mu poručio 'ulazak je pet funti', a onda se on pokušao izvući od plaćanja karte pozivanjem na svoju funkciju.

"Gove se u klubu bacio na ples, poskakujući uz tehno glazbu", rekao je Taylor.

"Očekivao sam da će se popeti i možda samo popiti nekoliko pića. Pub je bio zatvoren, ali kad sam sljedeći put otišao gore, imao je zaista dobre pokrete. Imao je nevjerojatnu energiju i izdržljivost, samo je nastavio plesati cijelu noć“, dodao je Taylor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:36