MARIJA ZAHAROVA

Snimka se širi mrežama: Najpoznatija Putinova širiteljica laži počela čitati pjesmu pa se - rasplakala

Glasnogovornica ruskog ministra vanjskih poslova rasplakala se dok je recitirala pjesmu o Drugom svjetskom ratu

Marija Zaharova u suzama

 Screenshot/Twitter

Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova, koja se inače pojavljuje na televiziji i u drugim medijima u skladu s poslom koji obavlja, pojavila se ovaj puta na ekranima u jednom posve drugačijem nastupu.

Iz razloga koji nisu jasni, službenica ministarstva na čijem je čelu sada već zloglasni, cinični ruski šef diplomacije Sergej Lavrov, snimljena je kako čita pjesmu o Drugom svjetskom ratu utjecajnog sovjetskog kantautora i pjesnika Vladimira Visockog, prenosi Sky News.

U video isječku koji se dijeli na društvenim mrežama, Zaharova plače dok recitira pjesmu koja prenosi neke od strahota rata za one koji su u njemu sudjelovali, što je nešto što možda daje dodatnu težinu s obzirom na izvješća o paralelama koje se mogu povući između uvjeta u kojima su živjeli i borili se vojnici u svjetskim ratovima i onih u rovovima u kojima se vojnici bore u sadašnjem ratu u Ukrajini, posebno u Bahmutu.

Inače, bizarna snimka koja navodno prikazuje Zaharovu kako na erotičan način jede jagode i pritom snima cijeli proces, kao još jedan njezin neobičan javni nastup, objavljena je ljetos na internetu i zgrozila brojne korisnike društvenih mreža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:21