LJUBAVNI TROKUT ILI PLJAČKA?

SOBARICA IZ PAKLA Milica ubila vlasnika hotela i ranila zaposlenika, pa se u suzama jadala: 'Pobili su se, a ja sam jedva izvukla živu glavu!'

 Facebook

Javnost u Srbiji više od mjesec dana svakodnevno prati detalje brutalnog ubojstva vlasnika jednog manjeg hotela u Niškoj Banji i ranjavanje još jednog zaposlenika. I baš kada se činilo da je slučaj konačno riješen, došlo je do velikog obrata. Incident se dogodio još 5. studenog, a prva verzija priče je glasila - zaposlenik Dejan Jovanović (42) je ubio vlasnika Dejana Dejančića, a potom pokušao izvršiti samoubojstvo. Barem je tako ispričala jedina svjedokinja događaja, sobarica Milica Dimitrijević (27).

Međutim, mjesec i pol dana nakon ubojstva, uslijedio je šok. Na malokalibarskom pištolju iz koga je ubijen Dejan Dejančić, piše Blic, pronađeni su DNK dokazi - sobarice. Tužiteljstvo je naredilo da se Milica hitno strpa iza rešetaka. Ona negira da je ubojica, ali dokazi su, čini se, neumoljivi.

Ono što je zanimljivo u cijeloj priči je neviđena predstava lukave Milice koju je izvela odmah nakon ubojstva. Gotovo svakodnevno gostovala je u medijima i u suzama je opisivala kakvom je hororu svjedočila.

Facebook

- Jedva sam izvukla živu glavu. Bosa i bez jakne sam pobjegla na ulicu. Slučajno sam se zatekla u prostoriji i samo zato sam vidjela ubojstvo. Meni se Jovanović žalio da ga gazda psihički zlostavlja i to je vjerojatno razlog što ga je ubio - tvrdila je Milica dan poslije ubojstva, prenosi Blic.

Srpski mediji su poslije nagađali da je upravo fatalna sobarica razlog pucnjave. Ona je navodno bila djevojka muškarca koji je radio na recepeciji, a poslije se za nju počeo zanimati i vlasnik hotela.

U svakom slučaju, osumnjičenu čeka saslušanje na sudu u Ništu nakon čega će se donijeti odluka o pritvoru.

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 01:56