RASTE TRAVA ZELENA

Šojgu se hvalio da je bio na prvoj liniji fronte, brzo je razotkriven: ‘Halo, koje je to godišnje doba sad?!‘

Ruski neovisni portal Insider piše da da je Šojgu zapravo posjetio položaje udaljene 75 kilometara od prve crte

Sergej Šojgu u zoni ‘specijalne vojne operacije‘

 Ministarstvo obrane Rusije

Ministar obrane Sergej Šojgu posjetio je ruske postrojbe u zoni ‘specijalne vojne operacije‘, a ministarstvo obrane Ruske Federacije objavilo je kratke videozapise njegova posjeta bojišnici. Ne navode, međutim, koje lokacije je posjetio Šojgu.

Ministar je, prema navodima, ministarstva, razgovarao s pripadnicima postrojbi na terenu te obišao kuhinju i sanitetske jedinice na "prvoj crti bojišnice".

Na Twitteru se dijeli snimka Šojguvba posjeta fronti, a mnogi su primijetili kako se vidi zelena trava na snimkama iz aviona.

- Čarolija Šojgua. Kada je poletio trava je bila zelena, dok je on letio trava je nestala, napisao je jedan korisnik

- Zelena polja u prosincu? Šojgu pustio lažni video s bojišnice, komentirao je drugi.

Jedan korisnik ustvrdio je da se položaji koje je ministar pregledao iz helikoptera nalaze na Krimu i Armjanskoj oblasti, koja je 75 kilometara udaljena od prve linije.

Istu stvar tvrdi i ruski neovisni portal Insider koji piše da da je Šojgu zapravo posjetio položaje ruskih jedinica udaljene 75 kilometara od prve crte bojišnice. Tvrde da su aktivisti projekta GeoConfirmed uspjeli identificirati to mjesto kao selo Armjansk koje se nalazi na Krimu.

- Propagandisti su snimili video o navodnom putu Šojgua na bojišnicu. Podsjeti me koje je sada godišnje doba?. Zima. I zašto je trava zelena? Kakva montaža! Kakav krupni plan! Ovo je za Oscara!, sprdao se sa snimkom jedan korisnik na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:10